Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Carmen Bruma si dieta in timpul sarcinii

Ce mananca Carmen Bruma de nu se ingrasa nici cand e insarcinata ? Ce regim alimentar are acum ca e insarcinata? Cum nu e grasa nici in aceasta perioada ?

Toata lumea stie ca iubita lui Mircea Badea arata fenomenal chiar si acum in sarcina. E in cea de-a 7-a luna de sarcina si totusi ea s-a ingrasat doar 6,5 kilograme, ceea ce este fenomenal. Pentru cine vrea sa stie care e dieta ei secreta, iata ce alimente mananca in fiecare zi.

 Dieta controlata si echilibrata a lui Carmen Bruma:

- Ziua de luni o incepe cu o cafea sau 1 ceai si mananca 3 felii de paine integrala sau crakers cu branza ricotta si ardei kapia. Are o gustare de 2 pumni de migdale crude.

La pranz mananca 150 grame ficatei de pui la cuptor cu salata de varza. Mai tarziu mananca 1 iaurt mic cu seminte de dovleac crude, iar la cina mananca 150 gr de somon la gratar cu spanac.

- Intr-o alta zi mananca urmatoarele:
Asa arata Carmen Bruma in sarcina luna 7a
mic dejun - omleta cu ciuperci din 3 sau 4 oua cu rosii si 2-3 felii de crackers/paine integrala, cafea/ceai
gustare- pasta din seminte de susan cu miere
pranz- muschi de vita la gratar cu broccoli fiert
gustare - urda cu marar, ulei si seminte de floarea soarelui
cina 150 grame quinoa fiarta cu rosii, patrunjel si busuioc

Un desert rapid si energizant pe care il consuma Carmen inainte de antrenament este facut din 2 linguri de susan negru, 2 linguri de seminte de canepa, 2 lingurite de chia, 2 lingurite de miere, 4-5 lingurite de fulgi de cocos. Totul de mixeaza si se formeaza bilute-bomboane energizante care nu ingrasa, Simplu si delicios.

Carmen sustine si campania de nutritie " Importanta nutritiei in primele 1000 de zile" despre care puteti citi aici. si care se refera la 270 de zile de sarcina+365 de zile primul an de viata a bebelulusui+365 de zile al 2-lea an= 1000 de zile.

Pagina oficiala de facebook a lui Carmen o gasiti pe acest link

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog