Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slim Duo Forte elimini kg in + si ziua si noaptea

Vreau sa slabesc, ce sa fac? Daca alegi varianta mai rapida de slabire cu ajutorul suplimentelor alimentare, poti incerca noile capsule de slabit produse in Romania de catre Laboratoarele Medica. Produsul se cheama Slim Duo Forte Original si este 100% natural si a fost creat special pentru eliminarea grasimilor din organism pe timp de zi si de noapte intr-un timp relativ scurt.
Prospectul capsulelor scrie ca au urmatoarele beneficii:
- accelereaza metabolismul si arderea grasimilor
- remodeleaza silueta
- opreste senzatia continua de a pofti dulciuri
- detoxifica, eliminand toxinele si metalele grele
Medicament de slabit Laboratoarele Medica Slim duo Forte
Capsulele Slim Duo Forte
- reface flora intestinala
- scade colesterolul

Cat trebuie sa dureze  dieta cu Slim Duo Forte? Recomandarea unei cure cu aceste pastile este de 3 luni. In decursul celor 90 de zile organismul reuseste sa se purifice, sa elimine stratul de grasime depus pe corp si sa reechilibreze organismul.

Pentru cine e indicat sa tina regim cu Slim Duo Forte? Ai nevoie de aceste capsule daca: ai multe kilograme in plus, poftesti mereu la dulciuri, prajituri, simti ca ai manca sau rontai nonstop ceva si mananci cantitati mari de mancare, ai tranzitul intestinal lent, traiesti intr-o zona poluata.

Ce contin aceste capsule? Pachetul de slabit Slim Duo Forte e compus din 2 cutii.
In cutia Slim duoforte de zi sunt urmatoarele ingrediente: acai, anghinare (alcachofa), ceai verde, portocal amar, acerola, garcinia cambogia, lamai verde (lime). In acest borcan capsulele sunt rosii.
In compozitia capsulei de noapte (suplimente de culoare albastra) sunt: silimarina extrasa din fructe de armurariu, zeolit, alga chlorella, fibrulina, lactobacili.

Cum trebuie luate aceste pilule? Modul de administrare este in felul urmator. Din cutia - capsula de zi , dimineata inainte de a lua micul dejun se utilizeaza 1 pastila cu 1 pahar mare de apa plata, iar din Capsula de noapte se ia 1 bucata inainte de a manca seara la cina, cu 1 pahar mare de apa plata. Nu ai voie sa iei comprimatele cu apa carbogazoasa sau sucuri.

Cat costa Slim duo forte? Pretul pachetului este in jur 200lei. Contine 2 flacoane in ambele fiind cate 30 de medicamente. Aceasta doza iti ajunge timp de 1 luna. Pe langa cutii primesti gratuit un program Personalizat de slabit in functie de metabolismul tau.
Unde gasesc sa cumpar produsul? Se poate procura de pe internet prin intemediul mai multor magazine online. De exemplu il poti comanda pe site-urile
http://www.casaplantelor.ro sau www.slimduoforte.ro. Nu stiu daca se vinde sau nu in farmacie sau magazine naturiste...eventual aici revin cu detalii.

Cine a folosit si a slabit cu Slim duo forte? Pe site-ul lor oficial apar mai multe poze si testimoniale cu persoanele care il folosesc. Printre vedetele care utilizeaza produsul se numara Diana Stirbu -instructoarea internationala de Kangoo Jumps si cantareata Alessia.
Voi ce parere aveti despre acest produs? E eficient? Astept comentarii si opinii sub articol.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog