Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Care este dieta minune a lui Razvan Ciobanu?

Cum a slabit Razvan Ciobanu 34 de kg? Cum a reusit sa scape de surplusul de kilograme?Cine a vazut zilele trecute pe Protv la emisiunea lui Maruta aparitia lui Razvan Ciobanu probabil a ramas uimit/a de schimbarea acestuia. Designerul a slabit peste 30 de kilograme in timp record.


In cat timp a slabit? A scapat de excesul de kg in 6 luni de zile. Initial avea 128 de kilograme si acum are 94 de kg dupa dieta. El spune ca mai vrea sa slabeasca inca 10 kilograme.

Si care e de fapd dieta lui minune? E vorba de dieta bazata numai pe proteine, numita si regim proteic sau dieta Atkins. A ales aceasta dieta pentru ca e singura care i se potriveste si care chiar functioneaza.

Razvan Ciobanu gras si slab dupa dieta
Din dieta cu proteine  meniul lui sa zicem e doar pe jumatate atkins care recomanda : carne, branzeturi, oua, nuci si legume, insa Razvan le evita pe ultimele doua din meniu. El spune ca a slabit pur si simplu mancand in fiecare zi doar branza, oua si carne.

A pornit in lupta cu kilogramele in momentul in care, s-a uitat intr-o zi in oglinda si a vazut ca nu il mai incap hainele care ii plac. Pentru ca isi gaseste foarte greu haine a hotarat sa se apuce de o cura de slabire. A renuntat si la fumat ca sa scape de petele galbene de pe dinti si a constatat ca fumatul ii afecteaza pielea.

Puteti vedea mai multe poze cu Razvan Ciobanu pe pagina lui de facebook https://ro-ro.facebook.com/razvan.ciobanu.razvan

Ce ziceti se vede clar ca a slabit?  Chiar se poate slabi doar cu branza, oua si carne? Se pare ca da....Astept pareri si comentarii ..

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog