Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Stimulente imunitare cu echinacea

De ce e important sa fim atenti la sistemul imunitar ? Odata cu sosirea toamnei si a perioadei reci, atat adultii cat si copii sunt mai predispusi la raceala si gripa.

Daca luam medicamente speciale pentru prevenirea acestor boli, putem sa trecem cu brio peste iarna si frig, fara sa ne imbolnavim.


Echipa Fares - profesionistii plantelor  - a lansat mai multe tipuri de capsule care contin o planta extrem de buna pentru imunitate.  E vorba de echinaceea (se mai scrie si cu un singur "e", "echinacea").

Iata cateva exemple de produse care contin aceasta planta:

Imunitate cu echinaceea F151 - creste rezistenta organismului - pretul unei cutii e de aproximativ 25 de lei pt. 60 de capsule. Poate fi administrat si copiilor care au peste 3 ani.

Cumpara de aici capsule cu echinaceea pentru imunitate buna
Capsule pentru
imunitate
Ei pot lua in fiecare zi cate 1-2 pastile inainte de a manca. Pentru adulti, modul de intrebuintare este de cate o capsula de trei ori pe zi, inainte de a lua micul dejun, pranzul si cina.

O cura trebuie sa dureze cam 1-3 luni, desigur, conform recomandarii medicului specialist.
Aceste capsule se pot cumpara online de aici.

Noni si echinacea F165 - costa cam 23 de lei, are 60 de pilule,  si este puternic stimulent imunitar, recomandat in imunitate scazuta, oboseala cronica, obezitate, diabet, reumatism, depresie, raceala, febra, alergie. 
Contraindicatii: nu poate fi folosit de cei care sunt alergici la ingredientele produsului. Poate fi luat si in perioada de sarcina si alaptare. Se poate administra in acelasi timp si cu alte medicamente.
Comanda de aici pastile cu noni si echinacea
Noni si echinacea 

  Echinacea cu propolis si vitamina C  F170 - calmeaza durerile, scade inflamatiile, usureaza respiratia in caz de raceala si gripa, bun in caz de tuse, durere in gat, raguseala, repune sistemul imunitar in echilibru.
 Cat costa?  O cutie contine 60 de comprimate masticabile si are un pret de 11 ron.
 Prospectul scrie ca este contraindicat in sarcina, alaptare, boli autoimune sau dupa operatii legate de transplant de organe, si in caz de alergie la componentele produsului.

Unde pot cumpara produsele Fares cu echinaceea ?
Le poti cumpara in magazine naturiste, shopuri bio, farmacii. In weekend, le gasesti in
Intareste-ti imunitatea cu Echinaceea Propolis Vit C
Echinacea, Propolis
Vitamina C
filialele farmaciilor din hypermarketuri. Se poate comanda direct de pe internet de pe mai mule site-uri. Un exemplu e direct site-ul producatorului Fares :

 
Cine a folosit deja aceste produse? Care medicament a fost cel mai bun? Cat de repede au aparut efectele de insanatosire ? V-ati simtit mai in vigoare, mai sanatosi, mai aprigi ? Asteptam pareri sau comentarii in casutele de comentarii google plus sau facebook de sub articol.


 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog