Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta Tisanoreica urmata de Valeria Marini

Valeria Marini s-a pus pe slabit. Cu dieta Tisanoreica!
Dr. Lorenzo Cenci- Nutritionist al Centrului de Studii Tisanoreica din Italia recomanda ca metoda foarte simpla si totodata comoda de scaderea a colesterolului si a trigliceridelor din sange folosirea mixurile din plante realizate conform procedeului Decottopia (extragerea substantelelor esentiale din plante, fara a le distruge proprietatile curative).

Fiecare planta din mix contribuie la reglarea unei anumite functii a organismului, impreuna completandu-se si restabilind echilibrul acestuia.

In ce consta dieta Tisanoreica? Metoda patentanta de doctorul Gianluca Mech consta în folosirea mixurilor din 10 plante, realizate conform procedeului Decottopia, de extragere a substantelor esenţiale, fara a le distruge proprietaţtle curative.

Fiecare planta din mix contribuie la reglarea unei anumite functii a organismului, împreuna completându-se, restabilind echilibrul sii ducand la scaderea colesterolului si a trigliceridelor din sange si apoi la slabire.

Ce alimene sunt permise in aceasta dieta? Ce trebuie mixat? Ce alimente permise sunt :Anghinarea, Boldo, Ridichea-neagra si Papadia, Fasolea, Mesteacanul, Coada-calului, Orthosiphon, Splinuta, Vulturica, Porumbul, Trei-frati-patati, Urzica, Papadia, Cicoarea, Pirul si Lespedeza sunt plante care favorizeaza functia renala si elimina reziduurile de azot.

Valoarea colesterolului se poate reduce prin dieta, medicatie si, nu in ultimul rand, cu ajutorul medicinei naturiste.

Cine a slabit cu dieta tisanoreica? ce vedete? Se pare ca Britney Spears si Katie Holmes


sursa www.vdtonline.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog