Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum a slabit Nuami Dinescu zisa si Tanta?

Zilele trecute a aparut la o emisiune TV -Agentia VIP- o actrita indragita de multi telespectatori din Romania. A a atras privirile pentru ca a trecut printr-o transformare spectaculoasa.

Toata lumea o stia mai plinuta si acum a aparut mai slaba cu 25 de kg.

Este vorba despre Tanta -adica Nuami Dinescu care a aparut de multe ori la televizor alaturi de Teo Trandafir.

Cum ce dieta a slabit ? Cum a reusit sa slabeasca ?
Nuami Dinescu dupa ce a slabit 25 kg

Nuami a povestit in cadrul emisiunii ca merge la o clinica medicala din Bucuresti. Este ajutata de nutritionisti, psiholog si psihoterapeut.

Urmeaza urmatorul regim alimentar:
NU are voie sa consume: paine, paste fainoase, cartofi, dulciuri
Nuami Dinescu inainte sa slabeasca

La mic dejun mananca 1 ou si 1 rosie si 1 iaurt sau branza de vaci amestecata cu 3 linguri de fulgi de ovaz.
Dimineata se poate manca si 1 felie de crakers cu salata de vinete, sau branza de vaci cu un mar/ banana /caisa /nectarina etc.

La pranz poate consuma 1 salata (aprox 250 gr) cu peste (pastrav, macrou) sau carne de marimea palmei.

La cina consuma mancare de legume gatita la cuptor: conopida,  ardei, broccoli stropite cu ulei de masline, sare si condimente pe care cand sunt gata le asezoneaza cu putina branza.

O felicitam pe doamna Dinescu pentru ca a slabit si parca arata chiar mai tanara decat este in realitate. Ce varsta are ? Acum are 56 de ani si arata perfect.

Alaturi puteti vedea poza cu Nuami Dinescu grasa si apoi slaba.

Voi ati urma un astfel de regim alimentar ? Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititori, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog