Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Site cu produse naturiste creata special pentru romanii din diaspora

Am descoperit un site specializat pe produse naturiste, bio, articole de infurmusetare, ceaiuri, creme, tincturi, suplimente alimentare romanesti care fac livrari in special pentru romanii plecati in afara tarii.

Trebuie sa recunoastem ca odata cu plecarea masiva a oamenilor din Romania e nevoie si de astfel de site-uri.

De ce ? Pentru ca in primul rand daca iti doresti un produs romanesc naturist de calitate buna din plante medicinale de la noi din tara, atunci ai sansa sa ti se livreze produsul la tine la usa.  Poate unii vor spune ca e un lucru minor, si ca poti cumpara produse similare peste tot.

Totusi noi ne adresam celor care sunt undeva "in departare" in diaspora, si isi doresc sa se trateze, sa se vindece cu suplimente alimentare facute la noi in tara.

Aici poti cumpara orice  produs naturist -tratamente cu livrare pentru diaspora
Aici poti cumpara orice
produs naturist -tratamente
cu livrare pentru diaspora
Este vorba despre acest site - care are preturile in euro si fac livrari de colete in 27 de tari in Europa. Daca pretul comenzii este peste 30 de euro, produsele se trimit gratuit.

In ce tari din Europa trimit ei produsele naturiste si medicamentele?  Acest site face livrari in : Anglia, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria.

Dar ce fel de produse gasim la acest magazin pentru diaspora ?

La acest magazin online cu produse bio si naturiste poti cumpara :

Click aici si cumpara orice  produs naturist -tratamente cu livrare pentru diaspora
Click aici si cumpara orice
produs naturist -tratamente
cu livrare pentru diaspora
comprimate, ceaiuri medicinale, produse de igiena si ingrijire corporala, suplimente pentru imunitate, intimitatea cuplului, articole mama si copilul, produse care se pot folosi in timpul alaptarii sau sarcina, picaturi si siropuri din plante medicinale,

produse bio apicole, pulberi, tincturi, vitamine si minerale, produse pentru slabire si modelare, uleiuri volatile, creme si geluri cu efect terapeutic, seturi promotionale, produse pentru hemoroizi, cistita, prostata, afectiuni ale ficatului, produse impotriva caderii parului, pentru diabet, riduri, produse cosmetice speciale pentru femei si barbati, menopauza, fertilitate, etc.

Ce ziceti va ajuta aceasta informatie ? Speram sa va ajute sa va vindecati, sa va tratati orice boala, afectiune cu aceste produse naturiste.

 Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog