Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Blenderul care te ajuta sa ai o alimentatie sanatoasa

Ti-ai propus sa urmezi un stil de viata mai sanatos ? Incerci sa mananci corect, sa prepari meniuri naturale si sanatoase pentru toti membrii familiei?

 Vrei sa ai mai mult timp la dispozitie si sa prepari micul dejun in cateva minute ? Incerci sa adaugi legume si fructe in alimentatia zilnica a copiilor ?

 Vrei sa-ti obisnuiesti copii cu bauturi sanatoase ? Atunci trebuie sa afli ca exista un blender special care iti face viata mai usoara cand vine vorba de meniuri sanatoase.

Este vorba despre blenderul numit Nutrition Mixer. Probabil ati auzit de acest blender si in reclamele de la televizor. Chiar si vedeta Diana Munteanu recomanda folosirea unui astfel de blender pentru a putea oferi familiei (copiilor, parintilor, bunicilor) o masa, o gustare delicioasa, un shake de fructe si legume, deserturi sau sosuri rapide preparate cu acest produs.

Nutrition Mixer este usor de folosit. Are pana la 18000 de rotatii pe minut si prepara prin mixare, maruntire, amestecare, sau macinare, sosuri, piureuri, bauturi naturale intr-un timp foarte scurt. Este un aparat electrocasnic care nu trebuie sa lipseasa din bucatarie.

Produsul Nutrition Mixer recomandat
si de Diana Munteanu- se poate comanda de aici
Cum se foloseste? Simplu: In recipientul de 700ml se adauga fructe, seminte, nucile, legumele dorite, se adauga apa/suc sau lapte si se da drumul la mixer.

 Are motorul de 700 de Wati si iti prepara shake-ul dorit ultra rapid. In cazul in care nu sti ce fel de preparate sa faci cu el, in pachetul Nutrition Mixer primesti si o carte de retete care iti usureaza viata. Blenderul are 2 recipiente de 350 ml si 2 capace cu care se pot sigila bauturile si se pot pune la frigider pentru pastrare.

Cumpara si tu un blender perfect pentru o alimentatie sanatoasa
Cumpara si tu un blender perfect
pentru o alimentatie sanatoasa

Cat costa blenderul Nutrition Mixer si de unde il pot cumpara?
 Blenderul costa doar 299 de lei.

  Se vinde online direct la acest magazin. Livrarea pachetului se face in 48 de ore.

Folosirea bauturilor si shake-urilor preparate natural din ingrediente bio, fructe, legume, nuci, seminte, etc poate avea ca efect benefic intarirea sistemului imunitar, recastigarea siluetei ideale, mentinerea sanatatii optime pentru intreaga familie.

Ideal de folosit pentru cei care urmeaza o dieta, trebuie sa manance dupa un anumit tip de regim, sau pur si simplu vor sa consume alimente si bauturi delicioase preparate intr-o clipa.

 Cine si-a cumparat deja acest tip de blender-mixer pentru slabire ? Ce parere aveti merita investitia ?

Va place gustul bauturilor naturale care se prepara cu acest aparat de bucatarie ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog