Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pantofi sport Geox Nebula modele pentru femei si barbati

In curand vremea se incalzeste si e timpul sa iti cumperi niste pantofi de sport pentru antrenamentele pe care ti le-ai propus in acest an.

Fie ca mergi la sala, sau pe terenul de zgura, o pereche buna de pantofi de sport intotdeauna isi are rostul.


Am vazut ca au aparut in categoria noutati niste pantofi marca Geox Nebula din piele intoarsa si am zis ca trebuie sa vi le prezentam si voua.

Pentru ca in acest an este la moda culoare galbena, aurie (Anul Cocosului de Foc conform zodiacului Chinezesc) va aratam mai intai modelul acesta de pantofi sport pentru femei Geox Nebula. 

Pantofi sport pentru femei Geox Nebula -se pot comanda aici
Pantofi sport pentru femei
Geox Nebula -se pot comanda aici
Este vorba de niste pantofii stilati si in trend cu moda. Sunt pantofii sport de culoare galbena marca Geox Nebula G. sunt din piele de antilopa si ii poti purta si daca mergi la plimbare, la shopping, la servici , la scoala, facultate etc,

Pantofi care permit piciorului sa respire, sunt comozi, au inchidere cu siret si varf rotund. Interiorul pantofului este din piele si textile si are talpa sintetica.

  Un model frumos care merita sa fie in colectia celor care adora pantofii sportivi si comozi.

Din acest model mai exista si variante de pantofi sport pentru femei Geox nebula in culoare portocalie, violet, crem, rosu,roz, negru.

Din aceeasi marca adica Geox Nebula exista pantofi sport pentru barbati (acum cu 30% reducere) in negru (din piele) si gri inchis.

Cat costa o pereche de pantofi sport (adidasi) Geox Nebula pentru femei si cat costa perechea pentru barbati?

Si unde se vand? Perechea de pantofi sportivi Geox  pentru femei are pretul de 327 de lei indiferent de culoare. Modelul galben il puteti achizitiona online direct de aici.

 Daca vreti in alta culoare le puteti comanda de aici.
Verifica stocul si comanda aici Geox Nebula incaltaminte sport pentru femei
Verifica stocul si comanda aici Geox Nebula incaltaminte sport pentru femei

Pretul pe pantofii sport barbatesti Geox Nebula acum  cu pret promotional de 30 % le gasiti la aprox 420 de lei. Se pot cumpara online direct la acest magazin online de haine si pantofi.

Pantofii Geox fac parte dintr-o colectie nou sub bradul GEOX:Respira.

 Cine a folosit deja acesti tip de pantofi sport? Ce parere aveti merita investitia ? Va place efectul respiro asupra piciorului?
 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog