Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Capsulele noi de slabit SlimSun ajuta la combaterea obezitatii

Azi am descoperit un nou tip de suplimente alimentare care ajuta in lupta cu kilogramele.

E vorba de produsul SlimSun  produs de Sun Wave Pharma. E disponibil acum si in Romania.


Ce beneficii are ? Cum slabesti cu aceste pastile? Prospectul scrie ca este un produs creat special pentru a trata cauza obezitatii, reduce si topeste straturile de grasime din organism.

Este un produs eficient si rapid care completeaza o dieta si exercitiile fizice pentru a avea rezultatul dorit -adica sa ai kilograme mai putine.

Accelereaza metabolismul, reduce rezistenta la insulina, opreste pofta de mancare si reduce tendinta de a manca dulciuri.
Comanda de aici SlimSun
Comanda de aici SlimSun

Pentru cine este indicat capsula de slabit SlimSun ? Este creat special persoanelor care sunt supraponderale, obeze, sau persoanele care nu vor sa se ingrase.

Ce ingrediente contine ? In compozitia Slim Sun sunt urmatoarele :

Chitosan (polizaharide extrase din cochilia crustaceelor), extract din fasole alba (lat. Phaseolus vulgaris), Advantra-Z un derivat din fructul de portocala amara crud (numit si generatia urmatoare care sta la baza produselor destinate dietelor, energiei si fitnessului).
Morosil- extract obtinut din sucul de portocale rosii (MORO), Chromax- extract din Garcinia cambogia, picolinat de crom.

Cum se utilizeaza? Slim Sun are urmatorul mod de administrare: zilnic se iau cate 2 capsule cu cate 1 pahar mare de apa inainte de masa de pranz, apoi se vor mai lua 2 pastile tot cu 1 pahar de apa inainte de cina. Nu uitati ca trebuie sa aveti meniul zilnic care contina 3 mese si 2 gustari si apa din belsug.

Poate fi folosit de oricine vrea sa slabeasca ? Are contraindicatii ? SlimSun Nu se recomanda femeilor care sunt in perioada sarcinii sau inca alapteaza. Cine are sensibilitate sau alergie la crustacee trebuie sa evite luarea acestor pastile pentru slabit.

Ce pret are si unde se vinde Slimsun ? O cutie cu 60 de bucati costa in jur de 71de lei.

Se vinde online direct la acest magazin naturist.

 Cine a folosit deja acest tip produse pentru slabire si tratare obezitate? Ce parere aveti merita investitia ?
 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog