Faceți căutări pe acest blog

Produse apicole cu reducere de pana la 50%

Vreti sa va cumparati produse din bogatia stupului ? In ziua 18 noiembrie 2016  in perioada Black Friday, aveti ocazia sa gasiti reduceri subtantiale.

In oferta site-ului Apiland se vor putea gasi la preturi speciale urmatoarele tipuri de produse:


- laptisor de matca pur crud
- Tonicul apicultorului
- Tonicul regal
- Mierea cruda
- Polen crud in diferite sortimente
- Miere Manuka MGO si multe alte promotii.

Cum pot cumpara aceste produse mai ieftin?  Simplu. Intri pe pagina lor pe acest link , alegi produsele dorite, le faci comanda online si ei iti livreaza coletul oriunde in Romania.


Cand vor ajungele pachetele comandate ? Pentru ca este o perioada foarte aglomerata, firmele de curierat fiind ultraocupate, coletele vor ajunge in perioada 21 noiembrie -30 noiembrie 2016.

Cumpara produse apicole la preturi promotionale
Cumpara produse apicole
la preturi promotionale
Aceasta perioada de reduceri este ideala celor care vor sa isi aprovizioneze camara cu bunatati, produse apicole care au grija de sanatatea intregii familii.

Desigur sunt o idee buna si pentru a fi oferite cadou cu ocazia sarbatorilor de iarna, de Mos Nicolae, de Craciun sau de Revelion.

 Cine a folosit deja produse apicole -bogatiile stupului de albine? Ce parere aveti merita investitia ? Va place efectul lor ?
 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog