Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum slabesc vedetele ? Dieta Stela Popescu

In zilele trecute la o emisiune tv la Antena Stars, Oana Turcu a intrebat-o pe renumita doamna Stela Popescu ce face la vartsa de 80 de ani, de se mentine atat de bine.

Doamna Stela Popescu  a dat cateva sfaturi in pe care le-a urmat ea in viata si ce a facut pentru a slabi cand era nevoie.
Iata ce sa faca cei care doresc sa ajunga la rezultate identince:


- in tinerete a mancat cas impreuna 1 kilogram de prune pentru a elimina kilogramele in plus
- nu a putut tine o cura de slabire mai mult de 5 zile pentru ca recunoaste ca este o pofticioasa

Doamna Stela Popescu
- totusi recunoaste ca nu renunta la un obicei de-al ei..care nu prea tine de regim si anume - seara cand e foarte obosita merge la frigider si isi prepara o felie de paine cu untura si ceapa langa care bea un paharel de tuica....e un sfat care probabil pe multa lume "care se tine de slabit" nu prea ar putea accepta sa manance asa ceva.

- la varsta ei a inceput sa renunte la sare si deja simte ca s-a subtiat in talie
- incearca sa manance carnea fara grasime

Este o doamna in putere si ii place sa lucreze si acum la varsta ei.
Intrebata cum scapa de depresie, Stela Popescu zice ca mereu isi gaseste ceva de facut, ea simte ca trebuie sa faca inca multe lucruri. Citeste, lucreaza, merge la teatru, apare la televizor, in reclame, se machiaza singura, e plina de energie.

Cine este Stela Popescu ? Este o actrita renumita din Romania, nascuta in data de 21 decembrie 1935. A aparut in nenumarate filme si piese de teatru, fiind foarte des impreuna  in scene tv cu Alexandru Arsinel si Stefan Banica (tatal lui Stefan Banica jr)

Sincer o felicitam pe stimata doamna. Arata perfect si se vede ca la varsta de 80 de ani inca e plina de viata. Sa speram sa ajungem si noi asa voiosi si zglobii la aceeasi varsta...daca atingem acei ani.

videocliplul cu emisiunea o puteti vedea aici

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog