Faceți căutări pe acest blog

SunMagB6 suplimentul alimentar bogat in magneziu si vit B6

Stiati ca lipsa de vitamine si minerale din organism ne afecteaza dispozitia si strarile de bine ? Cercetatorii au demonstrat faptul ca, oamenii care nu au in corp suficiente minerale si vitamine pot avea urmatoarele simptome: stare de indispozitie, tristete fara motiv, pesimism, lipsa de chef si entuziasm.

Pentru a remedia aceste stari negative e necesar sa consumam alimente sau suplimente care contin cu precadere magneziu si vitamina B6.

De exemplu puteti sa folositi capsulele numite SunMagB6 produse de Sun Wave Pharma. Prospectul scrie ca:  iti reda buna dispozitie, te ajuta sa zambesti, sa te bucuri de viata, sa devii mai vesel si mai optimist.

Despre magneziu se stie ca elimina starile de rau la nivelul corpului si al pshicului, ajuta sistemul nervos, elimina starile de apatie, oboseala si extenuare, te calmeaza si elimina starea de depresie, ajuta la regenerarea organismului.

Cutia pastilelor SunMagB6
Cutia pastilelor SunMagB6
 Vitamina B6 are un rol important in absorbtia magneziului de catre organism, crescand astfel efectul benefic al acestuia. Contribuie la formarea serotoninei, care are rol reglator al dispozitiei si sentimetelor pozitive. Practic te ajuta sa vezi lumea cu ochi mai buni, si sa fii mai optimist.

Pentru cine e indicat sa ia aceste capsule ? Se recomanda in special persoanelor care au stari prelungite de indispozitie, tristete, lipsa de chef, oboseala cronica.

Si persoanele care tin dieta si au starile de nervozitate care apar odata cu procesul de  slabire, pot lua suplimente cu magneziu si vit. B6.

Persoanele care consuma alcool, fumeaza, bea regulat cafea si bauturi carbogazoase, au nevoie de astfel de suplimente in mod sigur !

Cum se administreaza capsulele SunMag B6 ?  In fiecare zi se ia cate 1 pastila de 3 ori in perioada meselor principale, cu un pahar mare de apa.

Ce pret au si unde se pot gasi ? O cutie cu 40 buc de pastile SunMagB6 costa putin.

 Se vinde in farmacii, dar si online in magazine cu produse naturiste. Online il puteti comanda direct de pe acest link

 Cine foloseste acest produs ? Are efecte secundare ? Contraindicatii ? Este chiar atat de eficient si bun ? Chiar vindeca bolile mentionate, te simti mai bine dupa ce il folosesti ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Cauta pe acest blog