Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Aspasia - supliment pentru par, unghii si piele

Caut vitamine pentru a avea un par sanatos. Cum imi pot intari firul de par, unghiile si ce pot face ca sa am tenul mai stralucitor?

Probabil multe femei adulte, isi pun aceasta intrebare. Si eu personal imi doresc sa nu imi cada zilnic fire de par, sa nu mi se rupa unghiile si sa elimin ridurile fine, care incep sa apara odata cu inaintarea in varsta.


Am auzit azi la radio despre un supliment alimentar special pentru aceste probleme. E vorba de capsulele Aspasia (la radio se auzea de parca ii spuneau asapazia, dar nu acesta e numele corect).

Am cautat mai multe informatii despre aceste pastile, mai ales pentru ca pot fi raspunsul pentru multe femei care se confrunta zi de zi cu aceleasi probleme.

Imagine cu cutia suplimentului alimentar aspazia 40+ formula tineretii. Click pentru detalii si cumparare
Cutia capsulelor Aspasia
formula tineretii
comanda aici livrare Romania
Deci, prospectul scrie ca: Aspasia 40+ este un produs destinat persoanelor mature. Contine formula tineretii, fiind bogat in colagen si acid hialuronic.

Nu scrie exact daca e doar pentru femei, sau e bun si pentru barbati.

Beneficiile folosirii repetate a comprimatelor Aspasia: iti regenereaza parul, acesta devenind sanatos, matasos si frumos, iar firele de par nu ti se mai rup in fiecare zi; intareste unghiile si are efect antirid. Pielea devine mai neteda, mai tanara si mai stralucitoare.

Ce ingrediente contine ? In compozitia capsulelor Aspasia sunt: extract de urzica, extract de coada calului, acid hialuronic, hidrolizat proteic de colagen, vitamina C, vitamina E, sulfat de cupru, celuloza microcristalina, sulfat de zinc monohidrat, ulei de nuca de cocos,

acid ascorbic (o "forma" de vitamina C, sau vitamer al vitaminei C), stearat de magneziu, vitamina A, vitamina D3, clorhidrat de piridoxina, riboflavina, mononitrat de tiamina, si biotina. Toate aceste substante sunt benefice tesuturilor pielii, parului, si unghiilor.


Intr-o singura capsula de Aspazia sunt o multime de vitamine si minerale care contribuie la infrumusetarea si insanatosirea zilnica a corpului uman.

Deci intr-un comprimat gasim vitmaminele A, C, E,B1, B2, B6, E12, D3, acid pantotenic, biotina, zinc, cupru, pulbere de coada calului, pudra de urzica, P.A.B.A (acid para amino-benzoic, substanta de provenienta naturala, ce se poate extrage din diverse alimente si vitamine, care poate reduce inflamatiile la nivelul pielii si inclusiv reduce inflamatiile articulare), acid hialuronic.

Cum trebuie luate si cate pe zi ? Administrarea este de 1 singura pastila de Aspasia (aspazia) zilnic cu un pahar mare de apa.

Are contraindicatii ? Da, produsul e destinat doar persoanelor adulte, deci in nici un caz sa nu dati produsul copiilor sau adolescentilor. Cine are alergie la oricare element din compozitia produsului, trebuie sa evite utilizarea acestor comprimate, pentru ca in caz contrar, pot aparea reactii adverse sau reactii alergice.

Ce pret are Aspasia 40+ si unde se gaseste ? O cutie ce contine 42 bucati, costa sub de 20 de lei. Se poate cumpara online de exemplu in acest magazin online cu livrare in Romania de suplimente alimentare si produse naturiste.

Cumpara de aici Aspasia  cu livrare in toata Europa
Cumpara de aici Aspasia
cu livrare in toata Europa
Update! In cazul in care esti in afara tarii (ex. Italia, Germania, Anglia, Irlanda, Belgia, Spania, Franta, etc) si vreti totusi suplimentul Aspasia -acum ai sansa sa cumperi produsul direct la acest magazin naturist care fac livrari in toata Europa.

Pretul cutiei de Aspasia e mai scum putin in jur de 10 euro, dar merita pentru ca iti trimit coletul oriunde esti in diaspora- strainatate.

A folosit cineva deja aceste capsule Aspasia pentru a se avea parul mai sanatos, unghii frumoase si ten stalucior ?  Simtiti efectul lor vindecator ? Voi in cat timp ati observat efectele benefice ? Sunteti multumite (multumiti) de produs ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog