Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Scapa de kg in plus cu inele magnetice

Pentru persoanele care viseaza sa elimine surplusul de kilograme si sa nu se mai simta persoane "cu greutate",  le recomandam sa incerce o metoda ingenioasa care nu necesita administrarea de medicamente de slabit, ci doar purtarea pe corp a unei noi piese de tehnologie, pe baza de magneti.

E vorba de niste inele magnetice cu proprietati de slabire care se poarta pe degetele de la picioare.

Ce proprietati au si cum functioneaza de fapt inelele magnetice pentru slabire ?

Inelele sunt facute din silicon, intr-un pachet sunt 2 bucati care se poarta in acelasi timp pe degetul mare de la ambele picioare.

Inele magnetice pentru slabit
In partea de jos a inelului este un magnet care trebuie atasat in asa fel pe degetul mare al piciorului, incat sa fie in spatele degetului. Cand trebuie folosit acest inel magnetic pentru slabit, si pentru cat timp ?

Inelul se poate purta non stop, dar mai ales pe timpul zilei, indiferent de activitati (munca, condus, facut curatenie, shopping, etc.) pentru ca topeste grasimile eficient, si scapi de kilogramele nedorite.

Magnetul din inel produce un masaj la nivelul picioarelor la o frecventa de 1100 Gauss.

Prospectul mai scrie ca inelele contribuie la accelerarea metabolica, eliminarea toxinelor, reglarea circulatiei sanguine, elimina oboseala si te ajuta sa dormi mai bine pe timpul noptii.

Echilibreaza pofta de mancare, relaxeaza, si au efect pe termen lung. reduce anxietatea si nevoia de supraalimentare.

Cat costa si de unde se pot cumpara inelele cu magneti de slabire ?

Pretul unei perechi este acceptabil .

Se pot comanda direct de pe net, de pe  acest site


Slabirea cu aceste inele magnetice este practica, usoara, si nu are efecte secundare, si nici contraindicatii cunoscute. Se pot folosi si de catre proaspetele mamici, care vor sa dea jos kilogramele de dupa nastere.

Cine a slabit deja in acest mod ? Ati folosit deja acest tip de inele ? Sau alte modele asemanatoare ? Daca da, de unde le-ati procurat ? Ce parere aveti despre acest tip de inele ? Sunt, sau nu sunt eficiente ?

Haideti la comentarii si pareri  in casuta de comentarii de sub articol, respectiv, pa paginile de social media ale blogului. Publicam toate comentariile civilizate si obiective,  indiferent daca sunt pro sau contra produselor prezentate in articol !

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog