Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

XL-S Fat Binder o alta "noua" solutie de slabit ?

Vreau sa slabesc, sa imi pot lua si eu haine de la XL, la numerele mai mici de exemplu S, se poate ?

Daca vrei sa faci o schimbare in stilul tau de viata, iti doresti intr-adevar ca acul cantarului sa arate ca incepi sa slabesti pe zi ce trece, poti incerca o metoda ajutatoare pe langa dieta corecta si sport.

E vorba de gama pastilelor de slabit marca XL.S Medical, produse de firma Hipocrate.
Imaginea cutiei capsulelor XL-S Fatbinder
Cutia cu capsule de slabit XL-S
Medical Fat Binder

In acest articol prezentam detalii despre capsulele XLS Medical Fat Binder.

Prospectul scrie ca acestea sunt recomandate pentru persoanele care au probleme cu greutatea, sunt obeze sau supraponderale, si care vor sa slabeasca dar consuma mancaruri de tip fast food, alimente prajite de genul cartofi prajiti, hamburgheri, cotlete de miel, branzeturi, carnati prajiti, etc.


Cum lucreaza aceste pastile de slabit ? Cum actioneaza ?

Datorita formulei inovatoare - contine un ingredient ultraputernic numit Litramine - imediat dupa o masa copioasa se administreaza 1-3 capsule de Fat Binder cu un pahar mare de apa. In momentul in care capsula se intalneste cu alimentele in stomac, se elibereaza fibre insolubile care formeaza si stabilizeaza un complex voluminos de grasimi si fibre.

Acest complex este diametric voluminos, si nu poate fi absorbit in mod natural de catre intestinul subtire, si in acest mod, se elimina grasimile in mod natural prin secretii.

"Binder" inseamna in engleza "legator", deci acesti compusi leaga practic grasimile din stomac, provenite din mancarurile nu tocmai sanatoase, si nu permit asimilarea lor, ci le "duc" la eliminare fara a mai fi prelucrate si absorbite, prin urmare, reduc direct cantitatea de grasimi care ajunge in sange.
Literele XL-S provin din ideea ca persoanele care vor incerca sa slabeasca cu acest supliment, au sansa sa treaca in scurt timp, de la purtarea masurii XL, la masura S, in vestimentatia lor.

Deci, chiar daca iti este greu sa iti modifici stilul de viata, poti sa slabesti cu XL-S Fat Binder.

Cata grasime absoarbe XLS Medical ? XLS Medical absoarbe pana la 27% din grasimile ingerate.

Ce ingrediente contine ? In compozitia medicamentului XL-S Medical Fat Binder sunt: litramina, trifosfat de calciu, stearat de magneziu, vitamina A (retinol), vitamina E (alfa-tocoferol), vitamina D3 (colecalciferol).


Au contraindicatii ? La descrierea produsului am vazut ca este interzis administrarea produsului, copiilor care au sub 12 ani, femeilor insarcinate sau mamelor care alapteaza. De altfel, nu are efecte secundare cunoscute.

De curand cei de la XL-S Medical, impreuna cu 2 mentori - Dr Bogdan Gunea - consultant de nutritie si medic specialist de medicina de urgenta, si "Pescariu Sport & Spa", au lansat un program de slabit special numit "De la XL-la S - O viata pe masura ta".

Primele 10 persoane inscrise in program au sansa sa slabeasca in 3 luni de zile cu ajutor specializat de la mentori si antrenori specializati.

Cat costa ? Pretul unei cutii cu 60 de tablete este in jur de 95 de lei.

Unde se gaseste, de unde il pot cumpara?

In Romania se vinde in magazinele naturiste si in farmacii, teoretic, daca nu au pe stoc, trebuie sa intrebati, si probabil, se va aduce.

Online, il puteti cumpara de exemplu pe acest shop  , pe care il recomandam cu incredere (vegis)

Cine a slabit deja cu aceste capsule ? Provoaca efecte secundare, reactii alergice ?

Haideti  sa vorbim despre aceste produse de slabit, sau lasati comentariile, parerile voastre obiective, in casuta de comentarii de sub articol.

Despre o alta "sora" din gama pilulelor XL-S Medical - "XLS Duo" pentru slabire si tonifiere,  puteti citi in acest articol


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog