Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Fii plin de energie si sanatos tun cu apa imbogatita cu oxigen

Ce este apa imbogatita cu oxigen ? Probabil cand auzim pentru prima data acest termen, ne gandim la apa oxigenata, care este cu totul si cu totul altceva.

Ca sa explicam pe intelesul tuturor, apa imbogatita cu oxigen este o apa care se bea, si pentru potolirea setei, si pentru multe alte motive,  si are nenumarate beneficii pentru sanatate.

In schimb, apa oxigenata este o solutie dezinfectanta care se aplica pe rani pentru dezinfectare.

Noi in acest articol, vorbim despre proprietatile minunate ce le poate avea consumul zilnic de apa imbogatita cu oxigen.

poza patron siforn cu apa imbogatita cu oxigen
Patron apa imbogatita cu oxigen
Cand este indicat sa bei aceasta apa ? Ce afectiuni, boli se pot trata cu apa cu adaos de oxigen, sau apa superoxigenata ?

- iti da energie pe toata durata zilei, deci este ideala persoanelor care au o viata activa
- intareste sistemul imunitar
- mareste capacitatea de a depune efort fizic
- te ajuta sa te concentrezi mai bine, imbunatatind memoria
- echilibreaza pulsul inimii si tensiunea arteriala
- este un tratament natural complementar la tratamentele anticancer, previne aparitia tumorilor canceroase
- este foarte bun pentru refacerea si purificarea ficatului
- detoxifica si curata organismul de toxine
- intinereste si imbunatateste aspectul pielii
- tonifica si iti da o stare de bine, elimina starile de anemie, astenie, previne depresia
- este cel mai bun si cel mai natural tratament pentru durerile de cap, eliminand migrenele in totalitate
- trateaza infectiile respiratorii, ajuta plamanii sa functioneze la capacitate maxima, datorita dozarii de oxigen prin apa, imbunatateste circulatia sanguina
- reechilibreaza digestia, previne si elimina problemele digestive, ajuta la slabire prin eliminarea kilogramelor in plus, asistand organismul in eliminarea depunerilor
- ofera o protectie impotriva noxelor (protejeaza de efectele mediilor nocive), pentru persoanele care lucreaza in medii de lucru toxice, pline de praf, spatii inchise cu putina oxigenare, sau alte intemperii nenaturale, industriale
- este ideala in salile de fitness si aerobic, sport, si arte martiale, unde clientii se pot incarca de energie inainte si dupa antrenament, cu un simplu pahar de apa imbogatita cu oxigen sau apa superoxigenata.

Desigur, se poate folosi cu succes in sedii de firme, unde e nevoie des, de munca mentala succesiva (ingineri, contabili, programatori, operatori calculatoare, proiectanti, medici, chirurgi, antrenori de sport, sportivi de performanta,  pentru cei care lucreaza mult cu publicul), pentru persoanele care conduc mult (soferi de taxi, tir-uri, autoutilitate, etc.), in principiu, in orice mediu, in care omul doreste sa functioneze cu intregul sau organism, atat fizic cat si mental, la capacitate optima.

Cum functioneaza ? Cum se foloseste ? Acest tip de oxigen supercomprimat, se vinde in patroane speciale care se monteaza pe sifoane speciale, care nu intra in reactie chimica nici cu oxigenul, nici cu apa,  sifoanele fiind incarcate cu apa potabila, de preferinta, apa filtrata prin osmoza inversa, sau in orice caz, apa plata, microbiologic pura.

In momentul in care se preseaza apa in pahar, din sifoane, apa este deja imbogatita cu oxigen.  Apa presata astfel,  se consuma imediat, pentru a putea beneficia in totalitate de proprietatile apei superoxigenate.

De unde se pot cumpara patroane si sifoanele de apa, pentru a putea consuma direct acasa, aceasta apa imbogatita cu oxigen ?

In Romania, aceste patroane speciale se vand de catre firma Metanora Consulting, din Odorheiu Secuiesc. Metanora este reprezentantul legal, pe Romania, al renumitelor firme Liss si Pentaqua, care au patentat impreuna aceasta tehnologie extraordinara de presare a apei imbogatite cu oxigen.

Ei va pun la dispozitie patroane de sifon de 1 litru si 4 litri, la care se poate monta cate un patron de oxigen. Apoi voi adaugati doar apa de izvor, apa plata, pura,  la alegere, si deja puteti presa apa superoxigenata.

Pentru pretul patroanelor, sifoanelor, si alte informatii despre aceasta apa minunata, va recomandam site-ul lor, www.sifonoxigen.ro

Ce gust are aceasta apa superoxigenata ? Sincer, am baut deja din aceasta apa, gustul nu prea se poate descrie, nu e nici acid, nici dulce, nici sarat. Are un gust special, pe care il simti pe tot parcursul zilei, sau cel putin, o buna vreme, dupa ce ai consumat-o.  Dupa parerea noastra, este o apa ce merita incercata.

La noi -  editorii acestui blog -  efectul a fost : energie pe toata durata zilei, nu am obosit in ziua respectiva deloc.

Din cate se stie, aceasta apa nu are contraindicatii. Poate fi bauta de copii, adulti, persoane cu varsta inaintata, chiar este recomandata tuturor persoanelor, inclusiv persoanelor care sufera de diverse afectiuni, pentru ca, oxigenul inseamna viata, si aceasta tehnologie, aceasta apa, ofera oxigen din belsug organismului uman.

Voi ati consumat deja, din aceasta apa? Va ajuta la antrenamente, in munca voastra de zi cu zi ?

Ati observat semne de vindecare, sau ameliorare a simptomelor unor eventuale afectiuni avute ? Asteptam parerile si comentariile voastre , in casuta de comentarii facebook sau google plus de sub articol, respectiv,  pe paginile noastre de facebook si google plus.
Spuneti-va parerea !

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog