Faceți căutări pe acest blog

Sanohepatic- bun pentru ficat si digestie

Stiati ca exista un supliment alimentar care ajuta si digestia si ficatul in acelasi timp ? E vorba despre capsulele "Sanohepatic".

Prospectul scrie ca aceste pastile au efect protector pentru ficat, pentru ca regleaza functiile acestuia si ajuta si stomacul si sistemul digestive, pentru o digestie usoara.


Ce ingrediente contine ? In compoztitia sa sunt: extract din chimen (lat. Carum Carvi), pulbere obtinuta din frunze de anghinare (Cynara Scolymus), L-ornitina (supliment alimentar utilizabil in tratarea simptomelor sau perturbarilor hepatice), L-aspartat (compus utilizat impreuna cu L-ornitina, in afectiuni hepatice), gelatina, stearat de magneziu, celuloza microcristalina, coloranti alimentari.

Imaginea cutiei SanoHepatic - click pentru cumparare
Cutia medicamentului pt ficat si digestie
livrare in Romania
Cum trebuie folosit medicamentul Sanohepatic ?
In primul rand, retineti, medicamentul este utilizabil doar de catre ADULTI !

Acestia pot lua intre 1 si 3 capsule pe zi, inainte de mesele principale. Nu depasiti dozele zilnice !

Are contraindicatii ? Da, acest produs este interzis copiilor, adolescentilor, persoanelor care au litiaza biliara sau blocaje la nivelul cailor biliare ! Deci, este recomandat sa va consultati cu medicul de familie, inainte de administrarea acestor capsule !

Ce pret are sanohepatic ? O cutie cu 30 de bucati, costa in jur de 15 lei.

Unde se gaseste ? Sanohepatic in Romania se poate cumpara in farmacii, si pe net, puteti face comanda online, AICI
Cumpara Sanohepatic cu livrare in strainate
Cumpara Sanohepatic cu livrare
in strainate


Vreti ca cumparati Sanohepatic dar sunteti in strainatate si nu stiti cum ajunge coletul pana la voi ?

 Nici o problema - am gasit un site care face livrare de suplimente nutritive -ca si Sanohepatic - in toate tarile din Europa.
Ce pret are cutia de Sanohepatic ?

 Pretul este in euro in jur de 8 euro. Puteti comanda de aici Sanohepatic pentru livrare in strainatate : Italia, Spania, Irlanda, Germania, Anglia, Olanda, Belgia, etc...

A folosit cineva deja produsul SanoHepatic ? Ce parere aveti, este eficient ? V-au ameliorat durerile hepatice ? V-a ajutat in digestie ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Cauta pe acest blog