Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Sanohepatic- bun pentru ficat si digestie

Stiati ca exista un supliment alimentar care ajuta si digestia si ficatul in acelasi timp ? E vorba despre capsulele "Sanohepatic".

Prospectul scrie ca aceste pastile au efect protector pentru ficat, pentru ca regleaza functiile acestuia si ajuta si stomacul si sistemul digestive, pentru o digestie usoara.


Ce ingrediente contine ? In compoztitia sa sunt: extract din chimen (lat. Carum Carvi), pulbere obtinuta din frunze de anghinare (Cynara Scolymus), L-ornitina (supliment alimentar utilizabil in tratarea simptomelor sau perturbarilor hepatice), L-aspartat (compus utilizat impreuna cu L-ornitina, in afectiuni hepatice), gelatina, stearat de magneziu, celuloza microcristalina, coloranti alimentari.

Imaginea cutiei SanoHepatic - click pentru cumparare
Cutia medicamentului pt ficat si digestie
livrare in Romania
Cum trebuie folosit medicamentul Sanohepatic ?
In primul rand, retineti, medicamentul este utilizabil doar de catre ADULTI !

Acestia pot lua intre 1 si 3 capsule pe zi, inainte de mesele principale. Nu depasiti dozele zilnice !

Are contraindicatii ? Da, acest produs este interzis copiilor, adolescentilor, persoanelor care au litiaza biliara sau blocaje la nivelul cailor biliare ! Deci, este recomandat sa va consultati cu medicul de familie, inainte de administrarea acestor capsule !

Ce pret are sanohepatic ? O cutie cu 30 de bucati, costa in jur de 15 lei.

Unde se gaseste ? Sanohepatic in Romania se poate cumpara si pe net, puteti face comanda online, AICI
Cumpara Sanohepatic aici
Cumpara Sanohepatic cu livrare

 

A folosit cineva deja produsul SanoHepatic ? Ce parere aveti, este eficient ? V-au ameliorat durerile hepatice ? V-a ajutat in digestie ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog