.
.

728t

Sanohepatic- bun pentru ficat si digestie

Stiati ca exista un supliment alimentar care ajuta si digestia si ficatul in acelasi timp ? E vorba despre capsulele "Sanohepatic".

Prospectul scrie ca aceste pastile au efect protector pentru ficat, pentru ca regleaza functiile acestuia si ajuta si stomacul si sistemul digestive, pentru o digestie usoara.


Ce ingrediente contine ? In compoztitia sa sunt: extract din chimen (lat. Carum Carvi), pulbere obtinuta din frunze de anghinare (Cynara Scolymus), L-ornitina (supliment alimentar utilizabil in tratarea simptomelor sau perturbarilor hepatice), L-aspartat (compus utilizat impreuna cu L-ornitina, in afectiuni hepatice), gelatina, stearat de magneziu, celuloza microcristalina, coloranti alimentari.

Imaginea cutiei SanoHepatic - click pentru cumparare
Cutia medicamentului pt ficat si digestie
Cum trebuie folosit medicamentul Sanohepatic ?
In primul rand, retineti, medicamentul este utilizabil doar de catre ADULTI !

Acestia pot lua intre 1 si 3 capsule pe zi, inainte de mesele principale. Nu depasiti dozele zilnice !

Are contraindicatii ? Da, acest produs este interzis copiilor, adolescentilor, persoanelor care au litiaza biliara sau blocaje la nivelul cailor biliare ! Deci, este recomandat sa va consultati cu medicul de familie, inainte de administrarea acestor capsule !

Ce pret are sanohepatic ? O cutie cu 30 de bucati, costa in jur de 15 lei.

Unde se gaseste ? Se poate cumpara in farmacii, si pe net, puteti face comanda online, AICI

A folosit cineva deja produsul SanoHepatic ? Ce parere aveti, este eficient ? V-au ameliorat durerile hepatice ? V-a ajutat in digestie ?

Spuneti-va opiniile si comentariile, in casutele de comentarii de sub articol, respectiv, pe paginile noastre de Facebook si Google Plus.

Informatii mai detaliate despre produs, puteti citi direct pe site-ul ACESTA