Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Sbelta Plus noile capsule de slabit cu mango african

Cica in toata lumea se stie ca se slabeste rapid cu mango african :)

Au aparut mai multe feluri de medicamente de slabit care contin mango (lt. Irvingia Gabonensis), multe dintre ele sunt deja prezentate aici pe blog. Cel mai nou care e pe baza acestui fruct "miraculos", este Sbelta Plus Mango Africano

Pentru ca am vrut sa aflu mai multe detalii despre acest produs, am cautat prospectul Sbelta Plus. Nu am gasit decat o descriere in mare, insa si aceste informatii sunt de folos.

Deci, beneficiile folosirii capsulelor: elimina kilogramele in plus, detoxifica, reduce colesterolul rau din organism, regleaza glicemia. Nu are efecte secundare si se zice ca slabesti cu ele, inclusiv fara dieta.

Totusi pentru o reusita sigura in slabire, e necesar sa faci mai multa miscare, sa urmezi un regim de alimentatie sanatos, deci sa iti schimbi total modul de viata. Nu este asa de greu cum pare !

poza cutia cu mangoul african sbelta plus care te scapa de kile
Cutie Sbelta Mango Africano
Pe langa mango african, aceste capsule mai contin urmatoarele ingrediente: stearat de magneziu, dioxid de siliciu, colorant (dioxid de titan) si celuloza microcristalina. Samburii fructului se numesc nuci Dikka.


Cat costa acest tip de capsula de slabit cu Mango African ? Pretul unei cutii de 60 de capsule este in jur de 150 RON ( lei).

De unde se poate procura ? Il poti cumpara direct de la acesti site

Cum sa iau pastilele cu mango ? Administrarea se face zilnic, cate 2 capsule pe zi. O cutie iti ajunge deci, pentru 1 luna (30 zile).

Acest supliment este produs de firma "Salcura ltd", din Spania.

Cine a folosit Sbelta cu mango ? Cate kilograme se pot pierde si in cat timp ? Au contraindicatii ? V-a provocat reactii adverse ? Asteptam opinii si comentarii in casutele de comentarii de sub articol.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog