Faceți căutări pe acest blog

Sbelta Plus noile capsule de slabit cu mango african

Cica in toata lumea se stie ca se slabeste rapid cu mango african :)

Au aparut mai multe feluri de medicamente de slabit care contin mango (lt. Irvingia Gabonensis), multe dintre ele sunt deja prezentate aici pe blog. Cel mai nou care e pe baza acestui fruct "miraculos", este Sbelta Plus Mango Africano

Pentru ca am vrut sa aflu mai multe detalii despre acest produs, am cautat prospectul Sbelta Plus. Nu am gasit decat o descriere in mare, insa si aceste informatii sunt de folos.

Deci, beneficiile folosirii capsulelor: elimina kilogramele in plus, detoxifica, reduce colesterolul rau din organism, regleaza glicemia. Nu are efecte secundare si se zice ca slabesti cu ele, inclusiv fara dieta.

Totusi pentru o reusita sigura in slabire, e necesar sa faci mai multa miscare, sa urmezi un regim de alimentatie sanatos, deci sa iti schimbi total modul de viata. Nu este asa de greu cum pare !

poza cutia cu mangoul african sbelta plus care te scapa de kile
Cutie Sbelta Mango Africano
Pe langa mango african, aceste capsule mai contin urmatoarele ingrediente: stearat de magneziu, dioxid de siliciu, colorant (dioxid de titan) si celuloza microcristalina. Samburii fructului se numesc nuci Dikka.


Cat costa acest tip de capsula de slabit cu Mango African ? Pretul unei cutii de 60 de capsule este in jur de 150 RON ( lei).

De unde se poate procura ? Il poti cumpara direct de la acesti site

Cum sa iau pastilele cu mango ? Administrarea se face zilnic, cate 2 capsule pe zi. O cutie iti ajunge deci, pentru 1 luna (30 zile).

Acest supliment este produs de firma "Salcura ltd", din Spania.

Cine a folosit Sbelta cu mango ? Cate kilograme se pot pierde si in cat timp ? Au contraindicatii ? V-a provocat reactii adverse ? Asteptam opinii si comentarii in casutele de comentarii de sub articol.

Cauta pe acest blog