Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Calmocalm te scapa de stres si anxietate

Cum pot scapa de stres si anxietate ? Ce metoda sa folosesc pentru a ma calma ? Ce remediu pot aplica impotriva senzatiei de neliniste sau tulburare sentimentala ?

O solutie ar fi, sa asculti o muzica relaxanta in cazul in care ai timp de asa ceva, daca nu, pe langa alte activitati relaxante, poti apela si la niste suplimente nutritive pe baza de plante, care elimina stresul zilnic. 

Este vorba de produsul Calmocalm de la Mundoverde.


Din ce sunt facute ? Aceste capsule contin urmatoarele ingrediente: Valeriana (numita in lat. Valeriana Officinalis sau Radix Valerianae) foarte buna pentru insomnie si anxietate; floarea pasiunii (lat. Passiflora Incarnata), calmeaza starile de neliniste si tensiunea nervoasa; magneziu, care ajuta la functionarea normala a creierului; vitamina B6 ( numita sau cunoscuta si ca piridoxina ) care elimina starile de oboseala si epuizare, ajuta memoria, rationamentul, si te ajuta sa te concentrezi si sa inveti mai bine.

Cum trebuie luate capsulele calmocalm ? Administrarea se face timp de 2-4 saptamani, in fiecare zi, dupa masa, se ia cate 1-2 capsula.

poza cutia pilulelor relaxante calmocalm dispare stresulAre contraindicatii ? Se poate lua impreuna cu alte tratamente medicamentoase ? Pentru ca accentueaza efectele sedative, nu se recomanda sa luati calmocalm impreuna cu alte pilule !

Daca tineti o cura cu acest supliment, evitati alcoolul in totalitate, in aceasta perioada ! Nu se recomanda nici in perioada alaptarii, sau in sarcina. Nu depasiti doza zilnica !

Cat costa Calmocalm ? Pretul unei cutii este in jur de 30 lei. O cutie contine 3 blistere cu 10 comprimate filmate.

Unde gasesc sa cumpar ? Se poate comanda si pe internet de exemplu pe site-ul producatorului , sau il puteti procura de la orice farmacie din tara (teoretic... daca nu au inca la farmacie, specificati producatorul "mundoverde" si calmocalm, si vor comanda pentru dv., presupun)

Cine a folosit deja calmocalm ? Cat e de eficient ? Ati observat efecte secundare de la ele ? Asteptam pareri si comentarii in casutele de comentarii de sub articol

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog