.
.

Cauta pe acest blog

Vera Daghie a lansat cartea Diete personalizate

Probabil multa lume a observat cum vedeta Gabriela Cristea a reusit in ultima vreme sa slabeasca masiv. Parca kilogramele in plus s-ar fi topit ca prin minune.

 Cum a slabit? Secretul dietei ei este meniul personalizat,  creat pentru ea de catre medicul nutritionist Dr. Vera Daghie.


Doamna doctor a lansat si o carte speciala, pentru cei care vor sa scape de kilogramele in plus. Lansarea cartii a avut loc pe 29 mai 2013, la Targul de carte de la Romexpo din Bucuresti.

 Cartea de dieta se numeste "Diete personalizate" , si te poate invata cum sa mananci ce iti doresti, si totusi, sa pierzi in greutate.

Chiar Gabriela Cristea a dezvaluit ca a mancat mereu in timpul zilei, portii mici, nu s-a infometat deloc, si a scapat ca prin minune, prin dieta ei, de kilog
ramele pe care le avea in plus.

Ce pret are cartea Verei Daghie ? Cat costa ?  Pretul este in jur de 30 de ron.
foto cartea dieta personalizata doctorita Vera Daghie
Coperta cartii de diete

Pentru a lua legatura direct cu dr. Daghie, vizitati site-ul ei, la adresa www.dietepersonalizate.ro sau folositi unul din urmatoarele date de contact:
Vera Med Club Family srl
GSM: 0766.746.736,  0728.027.707

Cartea a fost lansata de editura House of Guides. De unde se poate procura aceasta carte? Unde pot sa achizitionez cartea ? Unde se poate gasi ?  Se poate cumpara in magazinele Diverta dar si pe internet.
Click pe imagine pentru a achizitiona acest produs direct prin legatura noastra de afiliere
Diete personalizate
cartea 2
Poti cumpara online aceasta carte cu retete pentru diete, pe site-ul urmator
sau direct de pe acest link al unei librarii online.

Cine are deja cartea ? V-a ajutat sa slabiti ? Asteptam comentariile direct aici pe blog, in casutele de comentarii de sub articole sau pe Facebook si Google+.

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.