Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Vera Daghie a lansat cartea Diete personalizate

Probabil multa lume a observat cum vedeta Gabriela Cristea a reusit in ultima vreme sa slabeasca masiv. Parca kilogramele in plus s-ar fi topit ca prin minune.

 Cum a slabit? Secretul dietei ei este meniul personalizat,  creat pentru ea de catre medicul nutritionist Dr. Vera Daghie.


Doamna doctor a lansat si o carte speciala, pentru cei care vor sa scape de kilogramele in plus. Lansarea cartii a avut loc pe 29 mai 2013, la Targul de carte de la Romexpo din Bucuresti.

 Cartea de dieta se numeste "Diete personalizate" , si te poate invata cum sa mananci ce iti doresti, si totusi, sa pierzi in greutate.

Chiar Gabriela Cristea a dezvaluit ca a mancat mereu in timpul zilei, portii mici, nu s-a infometat deloc, si a scapat ca prin minune, prin dieta ei, de kilog
ramele pe care le avea in plus.
Click pe imagine pentru a achizitiona acest produs direct prin legatura noastra de afiliere
Diete personalizate
cartea 2

Ce pret are cartea Verei Daghie ? Cat costa ?  Pretul este in jur de 30 de ron.

Cartea a fost lansata de editura House of Guides. De unde se poate procura aceasta carte? Unde pot sa achizitionez cartea ? Unde se poate gasi ?  Se poate cumpara in magazinele Diverta dar si pe internet.
Poti cumpara online aceasta carte cu retete pentru diete,  direct de pe acest link al unei librarii online.

Cine are deja cartea ? V-a ajutat sa slabiti ? Asteptam comentariile direct aici pe blog, in casutele de comentarii de sub articole sau pe Facebook

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog