Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Maximag 375 ioni de magneziu elimina stresul si oboseala

Cei de la Zdrovit au lansat un produs nou sub forma de plicultete pe baza de 375 ioni
de magneziu.

Ce indicatii are Maxi Mag ?
Prospect:  elimina stresul, calmeaza, ajuta la formarea oaselor si al dintilor, ajuta la funtionarea corecta a inimii si a creierului, stopeaza aparitia efectelor imbatranirii,

Scade durerile provocate de senilitate, regleaza temperatura organismului, ajuta la metabolizarea calciului, a fosforului, potasiului, sodiului si a vitaminei C, impiedica formarea de pietre la rinichi, si scade depunerile de calciu.

Ce compusi contin plicurile de MaxiMag?
Ingredientele sunt:  acid citric, ciclamat de sodiu, carbonat de magneziu, citrat trisodic, izolmalt, aroma de lamaie, zaharina sodica, clorhidrat de piridoxina, riboflavin-5-fosfat de sodiu, magneziu 375mg, vitamina B6.

Imaginea cutiei Maxi mag zdrovit pliculete.
Cutia Maxi Maxi plicuri
Cum se foloseste? Utilizarea? 1 plic pe zi se dizolva in apa si se bea imediat.

Ce pret are Maxi Mag plicuri? O cutie costa putin. Unde se gaseste ? Se poate gasi si cumpara direct din stoc de pe acest link.

In categoria Maxi Mag pe langa versiunea cu plicuri, sunt si comprimate efervescente si capsule.
Uite aici un magazin online de la care le puteti comanda online Maximag capsule sau Maxi Mag comprimate efervescente.

Contraindicatii nu am gasit. Singurul mesaj era ca "a nu se lasa la indemana copiilor".

Cine a folosit pliculetele cu magneziu Maxi Mag de la Zdrovit? Ceva pareri?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog