.
.

Maximag 375 ioni de magneziu elimina stresul si oboseala

Cei de la Zdrovit au lansat un produs nou sub forma de plicultete pe baza de 375 ioni
de magneziu.

Ce indicatii are Maxi Mag ?
Prospect:  elimina stresul, calmeaza, ajuta la formarea oaselor si al dintilor, ajuta la funtionarea corecta a inimii si a creierului, stopeaza aparitia efectelor imbatranirii,

Scade durerile provocate de senilitate, regleaza temperatura organismului, ajuta la metabolizarea calciului, a fosforului, potasiului, sodiului si a vitaminei C, impiedica formarea de pietre la rinichi, si scade depunerile de calciu.

Ce compusi contin plicurile de MaxiMag?
Ingredientele sunt:  acid citric, ciclamat de sodiu, carbonat de magneziu, citrat trisodic, izolmalt, aroma de lamaie, zaharina sodica, clorhidrat de piridoxina, riboflavin-5-fosfat de sodiu, magneziu 375mg, vitamina B6.

Imaginea cutiei Maxi mag zdrovit pliculete. Click pentru detalii si comanda direct aici.
Cutia Maxi Maxi plicuri
Cum se foloseste? Utilizarea? 1 plic pe zi se dizolva in apa si se bea imediat.

Ce pret are Maxi Mag plicuri? O cutie costa in jur de 14 lei. Unde se gaseste ? Se poate gasi si cumpara direct din stoc de pe acest link.

In categoria Maxi Mag pe langa versiunea cu plicuri, sunt si comprimate efervescente si capsule.
Uite aici un magazin online de la care le puteti comanda online Maximag capsule sau Maxi Mag comprimate efervescente.

Contraindicatii nu am gasit. Singurul mesaj era ca "a nu se lasa la indemana copiilor".

Cine a folosit pliculetele cu magneziu Maxi Mag de la Zdrovit? Ceva pareri?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

2 comentarii :

Nelu spunea...

Desi farmacistii care il comercializeaza recomanda Maxi Mag Zdrovit ca fiind un stimulent si chiar un energizant,rolul lui principal este eliminarea spasmelor muschiulare care deranjeaza sau chiar impiedica adormirea.Il folosesc cu bune rezultate,dar fiind puternic nu-l iau continuu/zilnic,ci numai cind seara la/dupa culcare imi apar acele spasme-smucituri involuntare-ale muschilor,care denota o carenta de magneziu in organism,si am constatat ca-cel putin in cazul meu-are efect doua-trei zile,asa ca nu este necesar a fi luat zilnic.

Tezuka spunea...

@Nelu foarte interesanta chestia cu carenta de magneziu. Tocmai citeam comentariul tau, intr-un moment in care ma gandeam, oare de la ce am eu spasmele alea muscularea. Multumesc pentru informatie !