Faceți căutări pe acest blog

Ce este Rhodiola

Pentru ca doctor Oz a amintit in emisiunea lui ca unul dintre produsele care iti da energie este Rhodiola am decis sa scriu un articol pentru cei care nu stiu ce este si ce inseamna Rhodiola.
Rhodiola este o planta medicinala considerata si planta sacra. Are si denumirea de radacina de aur sau radacina artica, numele stiintific al plantei este Rhodiola Rosea.
Ce proprietati benefice are Rhodiola? Din datele de pe prospect reiese ca este recomandat in:
- cazuri de oboseala, somnolenta care apare dupa-amiaza, reduce stresul, e bun pentru tratarea depresiei, anxietatii, atacuri de panica, iritabilitate, hipertensiune arteriala, migrene
- se foloseste si in menopauza, diabet zaharat de tip 2(II), osteoporoza, anorexie, obezitate, hipotiroidie, depuneri de grasime la nivelul cefei (numita si ceafa de bizon)

- se foloseste si pentru remedierea bolii Parkinson, mareste capacitatea de concentrare, remediaza capacitatea de memorare scazuta, vedere si auz redus, ADHD
- se recomanda in caz de convalescenta
- are efect antiaging - anti imbatranire.Cumpara de aici produse cu Rhodiola

Cum se foloseste? Zilnic de doua ori pe zi se ia cate 1 capsula inainte de micul dejun si una inainte de masa de pranz.
Ce contraindicatii are rhodiola? Aceste tablete nu se da copiilor mici si nici femeilor care sunt in perioada de sarcina sau alapteaza.
Ce pret are Rhodiola? La noi in Romania o cutie cu capsule de Rhodiola Rosea costa in jur de 89 de ron cel de la Secom si cel de la Calivita are numele de Rhodiolin si costa in jur de 114 lei.
De unde as putea cumpara pastile Rhodiola? Se gaseste in shopurile naturiste, plafare si pe net se poate face comanda pe site-ul acesta.

Ati folosit rhodiola? Opinii, pareri sunt binevenite pe forum.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog