Faceți căutări pe acest blog

Dieta neopaleolitica sau pe scurt Paleo

Daca ai chef sa citesti o carte buna, iti recomand cartea"Traieste slab, gurmand si sanatos Dieta neopaleolitica"

Este o carte lansata de editura House of Guides si a fost scrisa de autorul Romain Gagnon. Are 240 de pagini si este in limba romana.

Ce pot citi in cartea cu dieta neopaleolitica? Autorul care este inginer si gastronom a elaborat o noua metoda de alimentatie pe care a denumit-o regimul neopaleolitic.
Ideea de baza a dietei este epoca paleolitica in perioada in care oamenii mancau sanatos.
Un citat din carte explica clar ce informatii poti gasi despre aceasta dieta noua si totusi veche.

"Principiul stiintific pe care se sprijina intreaga teorie consta in asigurarea unui bun echilibru hormonal plecand de la trei axe: o alimentatie adecvata, un nivel minim de activitate fizica, si o igiena de viata.

dieta neopaleolitica poza coperta carte de dieta
Cumpara de aici aceasta
carte de dieta
Astfel, se poate atinge greutatea ideala, adica acea greutate care asigura cea mai buna sanatate si speranta de viata cea mai lunga. Cheia succesului unui regim nu consta atat de mult in concentrarea atentiei asupra numarului de calorii ingerate, ci mai degraba in restabilirea sanatatii hormonale a corpului printr-o alimentatie sanatoasa si o igiena de viata adecvata.

Corpul se ocupa atunci de restul, adica de eliminarea caloriilor ingerate in exces, dar si de limitarea foamei la nevoile energetice. Un avantaj indiscutabil al metodei neopaleolitice este ca, spre deosebire de alte diete, isi scuteste adeptii de grija calcularii caloriilor sau glucidelor. In plus, ea le permite celor care o adopta sa manance mereu dupa pofta inimii."

Pretul cartii este de 14 lei si o poti cumpara in libraria online de pe acest link.


A cumpara deja aceata carte ?Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog