Faceți căutări pe acest blog

Dieta Adinei de la Heaven

Ce mănâncă vedetele? Ce dietă de slăbire urmează? Care este secretul de dietă al vedetelor? Cum reusesc vedetele sa fie mereu slabe si cu o siluetă de invidiat?

Una dintre cântăreţele din România a povestit ziarului Gandul care este secretul ei pentru a fi mereu in formă. Este vorba despre Adina Postelnicu cunoscuta ca şi Adina de la Heaven.

In primul rand Adina a renunţat de 13 ani la produsele făinoase. Adică nu mănâncă pâine, paste făinoase, grăsimi si nici ulei.  Carne consumă rar si atunci preparată la gratar.
Nu mănâncă dulciuri. Are totuşi un aliment care nu ii lipseste din meniul de dietă. E vorba de ingheţată dietetică pe care o consumă zi de zi.

Ce sport fac vedetele?? Adina de exemplu in fiecare dimineaţă face 500 de abdomene. Apoi aleargă la sală 5 kilometrii sau pe stadion face 12-13 ture după care face exerciţii de forţă la sală.

Adina are 33 de ani, o inălţime de 1,68 m şi 52 de kilograme. Spre surprinderea noastră Adina spune că a fost grasă in adolecenţă. Ea spune că a avut cu 20 de kilograme mai mult decat are acum. Adică avea in jur de 72 de kilograme.

Alina de la Heaven poate fi contactata pe site-ul Trupei Heaven unde poti asculta melodia Sunshine...http://www.trupaheaven.com/
sau pe profilul de facebook http://www.facebook.com/HeavenOfficial

Eu sunt de parere ca iţi trebuie multă voinţă şi tărie de caracter pentru a reuşi să slăbeşti atât de mult şi să renunţi la atât de multe feluri de mâncare... Mai ales acum când trăim în era mâncărurilor fast-food :))

sursa partiala articol ziarul Gândul
sursa poza -

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog