Faceți căutări pe acest blog

Normoponderol V - pentru slabit

Cei de la Plantavorel au lansat un produs pentru slabit sub forma de capsule numit Normoponderol V.

Din prospect reiese ca este un supliment nutritiv care ajuta la slabit pentru ca are urmatoarele actiuni asupra organismului:
- detoxifica, purifica organismul
- este laxativ, diuretic, coleretic-colagog
- diaforetic si carminativ
- aceste capsule asigura o slabire eficienta, o scadere considerabila a kilogramelor in plus si ajuta la mentinerea stabila a greutatii corporale
- este recomandat in caz de obezitate si constipatii cronice

Capsulele Normoponderol au urmatoarele ingrediente in compozitie: iarba de traista ciobanului(Bursae pastoris herba), scoarta de crusin - pulbere (Frangulae cortex), iarba si radacina de papadie (Taraxaci herba),frunze de mesteacan (Betulae folium), radacina de cicoare(Cichorii radix), ulei de fenicul (Foeniculi aetheroleum).

 Metoda de utilizare, administrarea pastilelor Normoponderol V se face prin inghitirea pastilelor. Pentru persoanele care au peste 70 de kg se recomanda sa ia 4 pastile deodata seara timp de 14 zile. Cei care au sub 70 de kg vor lua 3 pastile in acelasi timp -tot seara pe o perioada de 2 saptamani. Cura de slabire cu aceste pastile se poate repeta de 3-4 ori pe an.

Normoponderol V - pentru slabit
Normoponderol V
O cutie de Normoponderol B contine 40 de tablete si are un pret de 11-13 lei, depinde de unde il cumperi. Se gaseste in farmacii si magazine cu profil naturist. Il poti comanda si pe net pe urmatoarul site.


Cei de la Plantavorel -Farmacia Tainica a naturii- au lansat un program de slabit "Plantavorel" care pe langa pastilele Normoponderol mai contine alte 3 produse pt slabit:
- ANTITOX – supliment alimentar sub forma de tablete
- TOPINAMBUR FORTE – supliment alimentar bigat in fibre dietetice -inulina
- DIETT - supliment alimentar sub forma de granule.
si NormoponderolV
Pachetul intreg costa in jur de 173 de lei si se poate cumpara direct pe site-ul acesta.

Daca deja a folosit cineva aceste produse si poate sa ne spuna cateva pareri, il/o asteptam pe forum sa povestim

Cauta pe acest blog