Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Hrisca

Ce este hrisca? Informatii despre hrisca.

Hrisca este un aliment care are proprietati deosebite fiind considerat si aliment si medicament.

Proprietati hrisca:

- hrisca este un aliment recomandat in dieta,
- e recomandata si in post,
- previne aparitia varicelor
- previne aparitia hemoroizilor
- este foarte utile in caz de celulita
- ajuta venele
- este un aliment recomandat in diete de post si dieta de slabit
- e energizanta



Cumpara de aici online hrisca
Cumpara de aici online
hrisca
Retete cu hrisca. Cum se prepara? Se face terci de hrisca cu lapte. Reteta e identica cu grisul cu lapte. Sau se poate pune la inmuiat cateva ore dupacare se amesteca cu nuci si miere sau salata de fructe.

Terciul de hrisca cu lapte are rol in combaterea diabetului dar are rol in cresterea secretiei unui neuromediator - dopamina - cu rol in combaterea depresiei.
Hrisca nu contine gluten deci poate fi consumata de cei care au intoleranta la gluten si cei care au boala celiaca numita si enteropatia glutenica.

Hrisca este un produs 100% natural si integral, fara aditivi si conservanti. Contine -Vitamine (B1, B2, B3, B5, E ), Minerale (Mg, K, Ca, Fe)

Preparare hrisca in general : Se foloseste ca adaos in supe, ciorbe, mancaruri de legume cu sos, deserturi, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva .

Cat costa hrisca?

Unde gasim sa cumparam hrisca ?

Se gaseste pe net pe urmatoarele linkuri :

- Hrisca bio, faina, pachet de 1 kg comanda aici costa cam 12 lei,
- hrisca integrala 500 grame se poate comanda aici pretul e in jur de 13 lei



Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog