Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Acerola + C

Ce este Acerola+C ? Este un supliment natural recomandat pentru intarirea sistemului imunitar.
Ce proprietati are ? Acerola vitamina C extra prospect:
- are efect antioxidant

- supliment alimentar activ cu actiune tonica generala
- are un rol important in functionare normala a sistemului imunitar pe care il fortifica
- contince vitamina C naturala extra concentrata
- este un detoifiant puternic
- este o metoda populara in medicina naturista
- revigoreaza organismul
Poza flaconului Acerola+C
Tablete cu acerola +
vit.C

Ce este acerola ? Acerola este un fruct care creste in America de sud si America centrala. Seamana cu ciresele de aceea are si numele de ciresele de acerola.

Este un fruct care are cele mai mari concentratii de vitamina C. Denumirea stiintifica pentru fructele acerola este Malphighia punicifolia L.

Cum arata fructele de acerola? Vezi poza alaturata.

Ce ingrediente contin pastilele de acerola? Compozitie: vitamina C, extract din fructe de acerola, L-Acid ascrobic.

Poza fructelor acerola
Asa arata fructele
 acerola
Cum iau pastilele de Acerola? Modul de administrare: se ia 1 comprimat pe zi atat la adulti cat si la copii..

Producator este Noblesse Natural, iar tara de origine a produsului este America.

Cat costa Acerola+vit.C ? Pretul este in jur de 13 lei. Cate capsule are o cutie ?
O cutie contine 30 capsule.
Unde gasesc Acerola +C ? In Romania le poti cumpara in plafare iar pe net le poti face comanda pe acest magazin naturist.

Exista si un alt produs tot cu fructe de acerola si vitamina C. Un flacon contine 40 de comprimate masticabile si e putin mai scump decat celalat produs prezentat. O cutie te costa in jur de 34 de lei. Il poti cumpara online direct de pe acest site.

Cine a folosit deja produsul ? In cat timp se simte efectul ? E bun ? V-a ajutat ?  Voi in cat timp ati observat efectele benefice ? Sunteti multumite (multumiti) de produs ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.
Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog