Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta Easy Fast

Cum este dieta Easy-Fast? Este un regim de slabit fara infometare usor si rapid. Cat dureaza si cat se poate slabi cu aceasta dieta? Dieta se tine timp de 2 saptamani si se poata slabi pana la  5-6 kilograme.
Dieta Easy-Fast este un nou stil alimentar sanatos. Are la baza preparate rapide si usoare care te ajuta sa slabesti usor.

Pentru a urma aceasta dieta ai nevoie de cateva aparate electrocasnice pentru a prepara meniurile pt dieta. De ce ai nevoie? Trebuie sa ai un cuptor de gatit electric pe baza de aburi, 1 tigaie de teflon cu care poti gati fara grasimi, 1 blender, 1 storcator de fructe, 1 sticla cu vaporizator pentru ulei.

Ce alimente sunt permise in dieta? Alimentele pe care trebuie sa le consumi: legume, fructe, branza de vaci degresata, carne de pui,vita sau peste, maioneza light, otet balsamic, condimente/mirodenii, suc proaspat de lamaie. Pe durata dietei se elimina total consumul de zahar. Sunt interzise sucurile din magazine, nici cele light nu sunt acceptate. Se bea cel putin 2 litri de apa plata pe zi.

Iata o idee de meniu in dieta easy-fast:
Mic dejun: 1 paar cu suc de lamaie natural(este obligatoriu zilnic pe timpul dietei)  Sucul il faci dintr-o lamaie stoarsa cu apa plata si zaharina. 1 ceai verde sau o cafea cu indulcitor artificial, 1 pahar iaurt natural degresa, 2 felii paine integrala cu foarte putin unt
Pranz: 150-200 gr peste, pasare sau carne vita preparate la abur, apa plata sau ceai de plante
Cina: 200 gr legume la abur sau 1 salata legume proaspete cu apa plata sau ceai verde.
Gustare: 2 felii sunca si 1 fruct la alegere.

La 2 mese/saptamana se poate manca paste sau 3 cartofi cu condimente preparate la abur.

Mai multe variante de meniu pt dieta citeste in noua editie a revistei Felicia
sursa www.revistafelicia.ro
sursa foto
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog