Faceți căutări pe acest blog

Diet to go - dieta livrata la tine acasa

Sa zicem ca vrei sa te apuci de slabit. Si zici ca esti o persoana foarte ocupata si nu ai timp sa gatesti si sa-ti faci mancare dietetica pentru ca toata ziua alergi de colo colo cu o groaza de treburi.
Acum o firma din Bucuresti vine cu o solutie inovatoare si anume idea Diet to go- dieta livrata la tine acasa, meniu livrat la usa ta.
Cum functioneaza? Care e ideea?

Este vorba de un Centru Diet to go unde gasesti diete in functi e denevoile tale. Aici poti comanda mancare pentru dieta. Mancarea este proaspata si tise livreaza la serviciu sau acasa depinde de locul in care esti.
Asa vei putea sa ti pasul cu dieta ta.

Ce fel de meniuri poti comanda?Conform caror diete? Se pot comanda diete "Usor de tinut" pentru 5, 7 sau 14 zile. meniuri ovo-lacto-vegetariene, meniuri ce urmeaza dieta Montignax, Scarsdale, dieta Daneza, dieta de 13 zile bazata pe principiile dietei de schimbare a metabolismului, dieta de mentinere,

Deci poti comanda orice fel de meniu care ti s-a recomandat in prealabil de un nutritionist personal.
Cat costa meniurile de slabir la Diet to go- cei care livreaza diete?
Preturile sunt asa:
- Dieta “Ovo-Lacto-Vegetariana” – 7 zile meniul are un pret de 364 ron
- Dieta "usor de tinut" bazata pe principiile scarsdale pt 5 zile costa 275 lei. vezi mai multe preturi pe site-ul celor de la Diet to go pe www.diettogo.ro


Poti face comanda la un tester de meniu care costa 25 de lei ca sa vezi calitatea meniurilor oferite de ei.
Tot aici pe pagina lor poti face comanda dietelor.

sursa idee articol www.perfecte.ro

Cauta pe acest blog