Faceți căutări pe acest blog

Dieta cu capsuni

Daca doresti sa slabesti usor si eficient poti incerca o dieta cu capsuni. Asa poti slabi in jur de 2 kilograme intr-o saptamana. Iata reteta d slabit cu capsuni, aici poti afla ce trebuie sa mananci ca sa slabesti:
- Luni: mic dejun: 200 gr capsuni, 1 ou fiert, 1 pahar cu lapte; pranz: supa de pui, friptura de vita cu salata; gustare: un bol cu capsune; cina: 200 gr capsuni, branza de soia (tofu).
- Marti: mic dejun: 200 gr capsuni, fulgi de ovaz cu iaurt dietetic; pranz: supa de pui, salata de pui cu ciuperci si legume; gustare: un bol cu capsuni; cina: 200 gr capsuni, 1 iaurt.

- Miercuri: mic dejun: fulgi de ovaz, un pahar (200 ml) cu lapte (1,5% grasime); pranz: supa de pui, mancare de legume, salata; gustare: 1 bol cu capsuni; cina: spuma de capşuni, 1 pahar cu lapte.

- Joi: mic dejun: 200 gr capsuni, 1 ou fiert, un pahar cu lapte; pranz: supa legume, peste slab cu salata si lamaie; gustare: 1 bol cu căpşuni; cina: 200 gr capsuni, branza de soia tofu.
- Vineri: mic dejun: 200 gr capsuni, fulgi de ovaz, iaurt dietetic. Pranz: supa de legume, friptura de vita cu salata; gustare: 1 bol cu capsune; cina: 200 gr capsune, un iaurt dietetic.
- Sambata: mic dejun: fulgi ovaz, un pahar de 200 ml cu lapte (1,5% grasime); pranz: supa de legume, peste slab cu salata si lamaie. Gustare: un bol cu capsuni; cina: spuma de capsuni, un pahar cu lapte.
- Duminica: mic dejun: 200 gr capsuni, un ou fiert, 1 pahar cu lapte; pranz: supa de legume, piept de pui, salata; gustare: 1 bol cu capsuni; cina: 200 gr capsuni, un iaurt dietetic.

sursa www.libertatea.ro
Libertatea pentru femei - Alimentatie sanatoasa

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog