Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Extract de Tamarind

La ce se foloseste Extractul de Tamarind? Extractul de Tamarind este un stimulator al tranzitului intestinal.

Cumpara de aici produse cu extract de tamarindExtractul din fructele de Tamarindus indica este foarte bogat in acid tartric si polizaharide. Principiile active ale preparatului stimuleaza digestia, tranzitul intestinal si motilitatea corespunzatoare a intestinului, favorizand evacuarea lui fiziologica.

Avantajul extractului de Tamarind in comparatie cu plantele medicinale laxative este determinat de lipsa pierderilor semnificative de lichide si a colicilor abdominale, de aceea se poate administra si gravidelor, copiilor peste trei ani si varstnicilor.

Cum se iau pastilele de tamarind? Mod de administrare: o capsula pe zi, dupa cina. Recomandat in special persoanelor cu tranzit intestinal lent. Se administreaza sub forma de cura, maximum 3 luni urmata de 2 saptamani pauza, dupa care se poate relua.

Prospect Tamarind: Compozitie: 300 mg extract de Tamarindus indica, 60 mg extract de Alge brune (fucus vesiculosus), celuloza, gelatina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal, dioxid de titan, talc.

Atentionare: Produsul are efect laxativ. Bolnavii diabetici si cei cu acuze intestinale de etiologie neprecizata (ex. ocluzia intestinala) trebuie sa consulte medicul. Nu se recomanda in perioada alaptarii.
Cat costa Extractul de Tamarind pret? O cutie are 30 capsule si costa in jur de 19 lei.
Unde pot cumpara , comanda Tamarind? Il poti cumpara online de ex pe site-ul acesta.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog