Faceți căutări pe acest blog

Dieta cu proteine


Cum este dieta cu proteine? Ce sunt proteinele?
Care alimente sunt proteine ? Unde gasim proteinele? Cele mai bune proteine le gasim in carne, lapte, branza si oua, iar in legume proteine , in acest caz proteine vegetale, sunt in soia, fasolea, lintea, alunele si fisticul contin o cantitate apreciabila de proteine.

Sfaturi de urmat in dieta cu proteine:

- Timp de o saptamana numai se mananca numai carne fiarta, iaurt dietetic, branza dulce, oua. Se consuma in orice cantitate si combinatie.
- Pe tot parcursul saptamanii se bea ceai verde - si multa apa in jur de 3-4 litri pe zi

Cat pot slabi cu dieta cu proteine? Poti slabi in jur de 5kg.

Avantajele dietei cu proteine: un avantaj al dietei este acela ca organismul consuma o cantitate importanta de energie din rezerve pentru a arde proteinele, mai mare decit pentru glucide sau lipide.

Dezavantajele dietei cu proteine, contraindicatii: Dieta cu proteine nu poate fi tinut de cei care sufera de diferite boli cronice in special afectiuni renale, cardiace, diabet zaharat. Din cauza lipsei de fibre vegetale din alimentatie, apar tulburari de tranzit - constipatie - (regimul trebuie combinat cu un ceai usor laxativ, indicat fiind ceaiul verde 1 - 2 cani pe zi, in functie de tranzitul fiecaruia). Este total contraindicat ceaiul de crusin, deoarece favorizeaza aparitia sindromului de colon iritabil.

sursa partiala www.slabsaugras.ro

Cine a slabit cu dieta cu proteine? Rezultate in slabire cu proteine? a incercat cineva dieta asta? stiti daca functioneaza?

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog