Faceți căutări pe acest blog

Zeolit pulbere sau capsule detoxifiante din "piatra care arde"


Ce este Zeolit?

Zeolit -Zeolitul, (piatra care fierbe), are o structura microporoasa compusa din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi si neutraliza radicalii liberi.

Favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste starea energetica la nivel celular (in urma transferului de electroni zeolit-radicali liberi) si normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare.

Mineralul zeolit reduce stresul oxidativ

Suplimentele care contin zeolit sunt recomandate in tratamentul bolnavilor care sufera de anumite maladii. ca de exemplu:
- Afectiuni gastro-intestinale: zeolit realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
- Afectiuni ale aparatului cardiovascular: normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.

Imaginea cutiei Zeolit cu 70 de capsule detoxifiante
Zeolit 100% natural
elimina metalele grele
imunostimulator
- Afectiuni ale sistemului nervos central: elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.

- Afectiuni hepatice si renale: favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.

In cazul persoanelor sanatoase,Zeolit este recomandat pentru imbunatatirea calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.
Zeolit ajuta in urmatoarele boli: intoxicatia cu metale grele, intoxicatia cu pesticide, intoxicatie cu xenoestrogeni, boala canceroasa, iradiere, cancer de prostata, cancer de piele, cancer pulmonar, cancer bucal si faringian, cancer la san, diaree, infectii intestinale, gastrita hiper-acida si ulcer gastric, deficiente imunitare, infertilitate la barbati, Guta, acumulari de uree in organism, autism, adjuvant in hepatita virala, adjuvant in infectiile virale

Zeolitul nu are efecte toxice sau reactii adverse.

Cat costa Zeolit - pudra detoxifianta pret? UN flacon de 200 grame costa in jur de 120 50 de lei, sau daca il iei in forma de capsule, cutia de 70 de capsule te costa in jur de 33 de lei.

Unde pot cumpara Zeolit - pulbere (pudra) detoxifianta? *

Cutia de 250g. de pulbere, AICI

Cutia de 70 de capsule, AICI


*[ Nota: Articol actualizat in 22 octombrie 2014, pentru a include pretul actual al produselor, respectiv, locatia online din care produsele se pot achizitiona, acestea fiind modificate fata de cele din momentul scrierii articolului, in 22 sept. 2010 ]

  Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Cauta pe acest blog