Faceți căutări pe acest blog

Semintele de in

La ce ajuta ,la ce sunt folosite semintele de in?
Semintele de in ne protejeaja de constipatie, boli cardiovasculare, combat oboseala si ne intaresc unghiile si parul.

Semintele de in :
- au un gust dulceag asemanator cu cel al nucilor.
- au un continut bogat in fibre solubile, cu efecte benefice pentru combaterea constipatiei
- consum frecvent de seminte de in (aproximativ 50 g pe zi) poate contribui la reducerea gradului de colesterol in cazul persoanelor care sufera de hipercolesterolemie
poza cum arata semintele de in
Seminte de in
- sursa importanta de acid alfalinoleic, o substanta din familia binecunoscutilor acizi grasi Omega 3 deci pielea devine hranita si hidratata, aspectul inestetic de coaja de portocala simtitor diminuat. Este o modalitate simpla si rapida de a combate eficient celulita.

Semintele de in ajuta in urmtoarele afectiuni:
In caz de ingrasare, obezitate . Cum se consuma, cum se iau semintele de in? Administrare inainte de fiecare masa se consuma un pahar macerat caldut, obtinut din seminde de in. El va ajuta la intensificarea proceselor de eliminare - element inportant in regimurile de slabire.
In caz de constipatie, boli de piele semintele de in se consuma seara, pe stomacul gol, doua linguri de seminte de in, pe nemestecate. Urmat zilnic, vreme de doua saptamani, acest tratament este un excelent mijloc de dezintoxicare pentru intregul organism.

In caz de colon iritabil, inflamatii ale tubului digestiv - Se consuma 2-3 pahare de macerat la rece din seminte de in, pe stomacul gol, inainte de mese. Mucilagiile din seminte de in au un excelent efect antiinflamator.
In caz de gastrita, ulcer gastro-duodenal - In maceratul de seminte de in, al carui mod de obtinere a fost descris mai sus, se adauga o lingurita de pulbere de frunze de menta. Se consuma cate un litru din acest macerat in loc de apa, iar in perioadele de criza nu se mananca nimic.

Cat costa semintele de in pret ? Seminte de in de 1 kg costa in jur de 10 lei sau semintele de in de 500 gr costa in jur de 6 lei.
Unde pot cumpara seminte de in? Se gaseste in plafare, farmacii naturiste, hypermarketuri sau online pe acest shop de produse naturiste si bio.

Despre beneficiile aduse organismului de uleiul de in poti citi aici

Cauta pe acest blog