Faceți căutări pe acest blog

Ark 4321 -produs pentru slabit pentru femei si barbati


Produse pentru Slabit » Scaderea Greutatii
Arko fiole de slabit
Din gama Ark 4321 sunt 2 feluri : Ark 4321 gelule Minceur Chrono produs pentru slabit pt femei, si Ark 4.3.2.1. Solutie de slabit pentru Barbati.


Descriere prospect Ark 4321 gelule . Acest produs slabit contine Blister cu 15 gelule galbene si 15 albastre.

Continutul unei capsule pentru zi(galbena): 88.5 mg Extract de ceai verde,85.5 mg Extract de Yerba mate,45 mg pulbere radacina de Orz,39 mg pulbere de seminte de Kola, 30 mg pulbere de fructe de Fenicul,15 mg pulbere de seminte de Telina si excipienti.

Continutul unei capsule pentru seara(albastra): 60 mg Extract de Melisa,60 mg extract de Struguri,60 mg pulbere de teci de Fasole,20 mg pulbere de fructe de Paducel,20 mg pulbere radacina de Cicoare si excipienti pentru o capsula.

Cum se iau aceste capsule de slabit? Administrare, indicatii: O capsula pentru zi(galbena) se administreaza la micul dejun iar capsula pentru seara(albastra) se administreaza in timpul cinei.
O capsula pentru zi,gratie compusilor active combina 4 actiuni specifice.
Arderea si eliminarea grasimilor,purificare si drenarea,faciliteaza eliminarea apei pe cale renala,favorizand implicit slabirea ;actiune tonica si reconfortanta.
Principiile active dintr-o capsula pentru seara,poseda diverse actiuni:diminuarea tendintei de ingrasare;detoxifierea organismului;reglarea tranzitului intestinal,reducand senzatia de balonare;inlatura eficient stresul si anxietatea.

Cat costa Ark 4321 pret? O cutie costa in jur de 50 de lei. Unde pot cumparata produsul pentru slabit Ark 4321 gelule? Se poate cumpara in farmacii sau online de ex pe site-ul www.e-farma.ro

Ark 4.3.2.1. Solutie pentru slabit special pentru barbati
4321 este un produs care contine 10 plante pentru un program de slabire complet:

Compozitie si Mod de Prezentare
Extract apos de plante 69%, ceai verde, guarana, mate, orz, portocala, telina, ceai yunnan, cicoare, excipienti, cactus.
Contine o sursa de fenilalanina.
Flacon de sticla cu 500ml si cu masura dozatoare.

Administrare
Respectati urmatoarea schema fara intrerupere, initial 10 zile:

- primele 4 zile 4 doze-masuri, urmatoarele 3 zile 3 doze-masuri, apoi in urmatoarele 2 zile 2 doze-masuri, in ultima zi 1 doza-masura

Programul de intretinere 15 zile: 2 doze-masuri pe zi

Acest produs va poate ajuta in regimul dumneavoastra de slabit numai in cadrul unei alimentatii variate, echilibrate si cu un aport caloric total bine controlat.
Cat costa, ce pret are? Unde il pot procura?
Pretul este in jur de 89 delei si il poti comanda online pe site-ul www.e-farma.ro

Cauta pe acest blog