Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta rapida Oana Cuzino


Oana Cuzino ne spune cum scapa de 2-3 kilograme inainte de evenimentele importante.

Oana Cuzino spune ca nu a apelat niciodată la un medic nutritionist pentru a slabi Ea evita alimentele hipercalorice care, consumate in exces, pot ingrasa orice om sanatos.

Principiul dupa care se ghideaza Oana Cuzino este: „Ai mancat ieri mai mult, azi fii mai atent”, iar secretul reusitei pentru a slabi sunt vointa si simtul mssurii.

Oana Cuzino spune ca mananca pe saturate alimente care nu ingrasa, dieta ei fiind bogata in vitamine si antioxidanti - elemente esentiale pentru mentinerea sanatatii si tineretii.
Ea consuma de exemplu legume, salate si carne de peste.

Daca vrea sa slabeasca 2-3 kilograme inainte de evenimentele importante mananca cateva zile doar fructe si branzeturi, telemea de capra cu pepene rosu, salata de fructe proaspete sau salata de fasole pastai cu legume si telemea slaba sau salata de ton cu legume.

In cele 3 zile intensifica programul de gimnastica pe care il face la prima ora a zilei. Oana Cuzino este de parere ca miscarea trebuie sa aduca placere si sa fie practicata cu moderatie si consecventa.

Zilnic este necesar sa facem ceva care sa contrabalanseze orele de nemiscare din fata calculatorului
sau al televizorului.

sursa www.vdtonline.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog