Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Madona se mentine in forma cu Gyrotonic

Gyrotonic este un aparat de gimnastică şi întreţinere care a revoluţionat întreaga lume şi a fost inventat de un bănăţean. Aparatul a ajuns astăzi şi în oraşul natal al inventatorului.


Aparatul Gyrotonic a fost inventat de timişoreanul Iuliu Horvath, care s-a născut în capitala Banatului, în 1942. Acesta a făcut înot, gimnastică şi canotaj, iar la 19 ani a devenit dansator şi balerin la Opera din Timişoara.

În 1970 a emigrat în America, unde a primit azil politic. Timp de opt ani a lucrat la Opera din New York, Radio City Music Hall şi Houston Ballet.

Iuliu Horvat a început să construiască aparate, care permiteau executarea exerciţiilor prin mişcări tridimensionale, care încorporează principii ale yoga, dansului, gimnasticii, înotului şi tehnici Tai-Chi. „A constuit acest aparatul pentru ca toate aceste mişcări să fie mai uşor de făcut exercutat"

Madonna este doar una din vedetele mondiale care îşi menţin tonusul cu aparatul inventat de timişorean. Liv Tayler, Julliane Moore, Andrew McKarthy, Bjork, dar şi fostul mare actor Patrick Swayze, care a murit anul trecut, apar în reviste cu aparatul Gyrotonic.

Preţurile nu sunt deloc mici pentru cei care vor să lucreze pe Gyrotonic. O şedinţă costă între 60 de lei (şedinţa cu profesor) şi 35 de lei (individual). Există şi abonamente între 540 de lei (zece şedinţe) şi 280 de lei (cinci şedinţe). „În Europa preţul este între 50 şi 100 de euro pe şedinţă. Am încercat să pun un preţ cât mai jos"
Sursa www.click.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog