Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Fi supla cu Wii Fit

Wii Fitness: un joc inteligent pentru un corp armonios
Sportul nu a fost nicicand mai distractiv!
Noul Wii Fitness de la Nintendo, creat special pentru femei, este cea mai moderna modalitate de a face miscare, chiar in intimitatea casei tale!

Yoga, step, aerobic, skating, stretching, suturi inspre poarta, analiza indicelui masei corporale si a raportului inaltime/greutate,

Wii Fitness este o modalitate inedita de a face miscare. In total, iti ofera aproximativ 40 de tipuri de activitati, jocuri si ateliere sportive, in cadrul carora poti concura chiar cu membrii familiei tale si iti poti evalua nivelul la care te afli la capitolul miscare.


Wii Fitness-ul contine o placa interactiva ultra-sensibila, capabila sa detecteze cea mai mica miscare a corpului si cel mai discret dezechilibru si un accesoriu periferic cu ajutorul caruia esti reperata in spatiu si iti sunt transmise miscarile spre ecran.

Dupa masurarea indicelui masei corporale, Wii Fit-ul te supune unui test de echilibru unde vei afla care parte a corpului este mai puternica si cat mai trebuie sa exersezi pentru a fi in forma cu adevarat Partea cea mai buna este ca primesti in mod constant un feedback, ca si cum ai avea un antrenor personal care nu isi mai ia ochii de la tine, pentru a se asigura ca iti faci exercitiile asa cum trebuie.

sursa www.csid.ro
Iata cum poti exersa cu Wii Fitness

Daca vrei sa stii cat costa Wii Fit , ei bine am facut cercetari si am aflat ca il puteti comanda online pe:
- pe diverta
online
costa 499,9 lei cu tva inclus
- shopmania costa in jur de 467 lei

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog