Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Am testat gelul anticelulitic Bodyshape de la Elmiplant

Cum sa elimin celulita de pe coapse si solduri ? Ce pot folosi pentru tratarea aspectului de coaja de portocala ?

In ultimul timp am testat personal mai multe creme pentru tratarea celulitei. Am hotarat sa va scriem parerile noastre despre efectul lor. Azi vorbim de crema Bodyshape Gel Anticelulitic cu extract de ginko biloba.

Prima senzatie pe care o ai cand aplici prin masaj gelul anticelulita este de racire. Are un parfum interesant putin mentolat si racoros. Daca iti aplici din acest gel pe burta, picioare, solduri si coapse recomandam sa pui o cantitate mica la inceput si sa astepti pana se absoarbe. De ce ? Pentru ca noi am folosit o cantitate abundenta pe corp si senzatia a fost de "inghetare" instanta. Si azi a fost o zi caniculara afara.

Prospetul produsului scrie ca reda elasticitatea si fermitatea pielii. Elimina celulita si poate subtia talia, soldurile si picioarele pana la 3 cm dupa doar 4 saptamani de la folosire. Crema se absoarbe destul de repede, nu pateaza hainele si te poti imbraca imediat dupa aplicare...deci are avantajul ca nu trebuie sa astepti 15 minute pana sa se absoarbae (cazul altor produse).

Cumpara de aici gel anticelulitic Bodyshape cu ginko billoba
Gel anticelulitic Bodyshape
cu ginko billoba
Ce ingrediente contine ? In gelul Bodyshape ingredientul de baza este ginko biloba cunoscut si sub numele de arborele vietii, al frumusetii si al sanatatii. In acest el este un complex de ingrediente numit Lipo-detox care actioneaza puternic impotriva celulitei. Restabileste nivelul de colagen din piele, intensifica microcirculatia si transforma aspectul pielii. Accelereaza activitatea lipolitica, reduce tesuturile adipoase si remodeleaza silueta.

Cum si de cate ori se aplica ? Recomandarea este de aplicare zilnica
prin masaj local de 1-2 ori in zonele cu probleme. Atentie! Nu puneti gel anticelulita pe fata! Dupa aplicare e foarte important sa va spalati pe maini cu apa si sapun.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ? In linia de produse anticelulitice elmiplant sunt multe produse. Cel prezentat in articol, cu extract de ginko biloba are un pret de aprox. 21 lei. Un tub are 200ml. Il puteti comanda online de ex de la acest magazin cu produse naturiste.

Are contraindicatii? Poate avea efecte secundare ? Persoanele alergice la ginko biloba sau la senzatie de rece e bine sa evite produsul. Este un produs cosmetic testat dermatologic, fara parabeni.
Cine foloseste creme pentru celulita ? Ce parere aveti, e chiar asa de bun si eficient ? Cum va simtiti dupa o cura anti-celulita cu acest produs ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog