Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema Labobell pentru ingrijirea calcaielor si tratarea bataturilor

Care e si cum se numeste crema gremana la  care i se face multa reclama la radio care trateaza calcaiele crapate ? Raspunsul la intrebarea voastra este crema "Labobell".

Un nume interesant cand il pronunti, numele se aude "labo belle", si te-ai putea gandi ca e un joc de cuvinte, din franceza, latina, sau ceva de genul "la beau belle", dar numele corect este simplist, "labobell"

Crema este produsa de compania Allga Med si distribuita in tara de firma Zdrovit.

Prospecul cremei scrie ca este o crema profesionala pentru tratarea pielii crapate de pe talpa piciorului ! Trateaza cu succes si bataturile. Are efect vizibil dupa doar cateva zile de la folosire.
Poti face comanda de aici pentru crema Labobell
Cumpara Labobell de aici
livrare Romania

Ce ingrediente contine Labobelle ?

Crema contine ulei de pin de munte Allgau, creata dupa o formula unica germana, "Allgäuer Latschenkieferöl", extract din scoarta de salcie, 10% uree.

Unguentul are un miros de portocale combinat cu pin.

Cum se foloseste crema ? Aplicarea se face de 2 ori zilnic, pe zona talpei piciorului, unde este crapata pielea, sau unde sunt bataturi.

Ce pret are labobell si de unde se poate cumpara ? Crema labobell se gaseste  in farmaciile  si magazinele cu produse naturiste din Romania, teoretic, daca cautati crema asta la vreo farmacie naturista sau magazin naturist, si nu o au pe stoc, sau nu stie de unde s-o aduca, spuneti-le de Zdrovit si AllgaMed, probabil, distribuitorii de medicamente, vor sti.

Iata site-ul online cu produse naturiste unde poti cumpara crema pentru bataturi Labobell .

Ce greutate are tubul labobell ? Un tub are un gramaj de 75 ml. si costa putin.

Pe site-ul care trimite coletul in strainatate crema Labobell costa in jur de 11 euro.

Cine si-a luat deja aceasta crema ? E eficienta ? Ati testat-o pe propria piele (la propriu :)  )

Chiar elimina crapaturile de pe calcaie ? Haideti la comentarii sau scriti-va parerile aici pe blog sub articol !

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog