.
.

Pagini

Ceai de slabit cu Ganoderma

Navighezi de pe mobil ? Atinge aici pentru versiunea optimizata pentru mobil
Plimbandu-ma azi prin supermaket in randul ceaiurilor, am descoperit un ceai nou pentru slabit. Este vorba despre un ceai cu ganoderma.


Ce este ganoderma? Ganoderma este o specie de ciuperca medicinala originara din China si este cunoscuta si sub numele de Ganoderma Lucidum.

 Aceasta ciuperca are urmatoarele proprietati: este purificator al sangelui, detoxifiant, diuretic, protector al ficatului, stabilizator al tensiunii sanguine, tonic general, antitusiv, reglator al intestinelor, tonic cardiac, expectorant si antitumoral.
Ceaiul de slabit cu Ganonderma este recomandat persoanelor supraponderale.

Cum se consuma acest ceai? Mod de administrare:
Se consuma 2 cani pe zi. Cum se prepara? Pui pliculetul intr-o cana cu apa fierbinte. Il lasi 3 minute la infuzat si apoi se consuma.

Cat costa ceaiul pentru slabit cu Ganoderma? Unde se gaseste ceai cu ganoderma? O cutie are pretul de 7 lei de ex la Kaufland dar il poti cumpara online si pe site-ul www.medi-plant.ro unde costa in jur de 12 lei.
Cine a slabit deja cu ceai cu ganoderma? Cine a folosit deja ganoderma in dieta?

Niciun comentariu :Cautare intre peste 1700 de articole de pe blog


Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos

Schimb de bannere