Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Mananc slabesc si ma mentin- Montignac carte noua

Mananc, slabesc si ma mentin.
O carte noua scrisa de Montignac se poate cumpara acum si online.

Cat costa cartea Mananc slabesc si ma mentin de Montignac pret? Cartea costa in jur de 17 lei si o poti cumpara online pe http://www.cartinoi.ro
* Autor: Michel Montignac
* Editura: Litera
* Colectie: Ghiduri practice
* Anul aparitiei: 2010
* Numar pagini: 256

Ce au in comun Kylie Minogue, Bill si Hillary Clinton, Gérard Depardieu, regina Beatrix a Olandei si milioane de alti oameni? Un singur lucru: cu totii sunt adeptii faimoasei diete elaborate de Michel Montignac. In 1987, autorul francez publica Je mange, donc je maigris (titlul original al cartii de fata) si incepea o adevarata revolutie in domeniul dieteticii. Conceptul de indice glicemic, formulat de el, sta la baza metodei sale, total opusa regimurilor de tip hipocaloric.
Montignac demonstreaza ca nu cantitatea alimentelor conteaza, ci calitatea lor. Nu ne ingrasam pentru ca mancam prea mult, ci pentru ca alegem alimentele gresite.

Mananc, slabesc si ma mentin propune o versiune actualizata a cartii care l-a facut celebru pe Michel Montignac. Aceasta noua editie, completa, ofera solutia perfecta pentru cei care vor sa slabeasca, sa isi mentina greutatea sau pur si simplu sa se simta in forma fara sa renunte la placerile gastronomiei.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog