Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Remediu natural Helicobacter pylori

Caut un leac naturist pentru helicobacter pylori. Ce îmi recomandați? Pentru cei care suferă de aceasta afecțiun venim cu o veste bună. Aveți șansa de a acționa eficient împotriva acestei afecțiuni cu pachetul de produse naturiste Stop Helicobacter.



În pachet sunt 3 produse sub formă de capsule și anume: Mastic Gum de la Solaray, Colostrum Prime Life de la Arrow Formulas și Sulforaphane de brocoli de la Vitaking.

Cât costă și de une se poate cumpăra? Pachetul împotriva bacteriei Helicobacter costa aprox 313 lei. Se poate COMANDA AICI. Transportul este GRATUIT.

Ce face helicobacter? Este o bacterie responsabilă de apariția ulcerului gastric și duodenal.
Leac naturist Helicobacter pylori
Leac naturist Helicobacter pylori


Ce efecte au aceste produse?
 Prospectul produselor scrie următoarele:
Mastic Gum este o rășină care este obținută din arborele Mastic care crește în Chios o insulă grecească . Beneficii: antibacterian, previne apariția cancerului, vindecă refluxul gastroesofagian, halena digestivă
- previne apariția carilor
- este un adjuvant în terapia antitumorală

Produsul Colostrum Prime Lige are în compoziție miracolul naturii și anume Colostru. Acesta este laptele matern care apare doar în primele 48 de la naștere. Are efect antibacterian, antiviral, antiparaziți, antifugic.

Previne infecțiile, contibuie la refacerea mucoasei intestinale.

Colostrul este soluția inovatoare și unică care tratează numeroase boli și afecțiuni.

Sub formă de capsule 120 buc Colostrum Prime Lige este recomandat în caz de meningită, reținită, pneumonie, viroza respiratorie, sarcom Kapoși, varicela, rujeola, giardoza, candidoza, tuberculoză, infecții, hepatita B, boala Lyme, infecți urinare, chirurgicale etc.

Este antidepresiv, ajută inima, reface țesuturile organismului, are efect antidepresiv, este antiage, crește rezistență la sport și refacerea corpului după perioade de efort intens

Recomandat și în caz de Parkinson, Alzhaimer, scleroza, etc.

Produsul Sulforaphane de Broccoli conține germeni de brocoli care este un remediu naturist în caz de cancer stomacal, ulcer gastric. Previne inflamațiile, infecțiile cronice cu Helicobacter pylori etc.

Vrei sa achizitionezi pachetul pentru Helicobacter ? Se poate CUMPARA AICI

Are contraindicații? Produsul nu se recomandă persoanelor care suferă cu tiroidă.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog