Faceți căutări pe acest blog

Crema romaneasca pentru tratarea celulitei

Cum scap de celulita ? Ce remediu natural pot folosi ?

 O solutie salvatoare pentru eliminarea aspectului de coaja de portocala zis si celulita poate fi produsul numit "Crema Anticelulitica" de la Charme Cosmetics.

Este un produs fara coloranti si fara parabeni. Crema are un miros placut si se absoarbe repede in piele.
Ce contine ? In prospect scrie ca are in compozitie urmatoarele ingrediente : extract de cafea, ulei de ghimbir, extract de masline, piper negru, extract de lamai, parfum.

Cum actioneaza ?

Combinatia speciala de ingrediente ataca stratul de grasime, accelereaza microcirculatia si anihileaza celulita in mod vizibil.
Crema pt vindecarea celulitei cumpara aici
Crema pt vindecarea celulitei
cumpara aici

Cum folosesc crema anti celulitica ? In fiecare zi dupa dus se maseaza prin miscari circulare in zonele cu probleme.

Are contraindicatii ? In cazul in care aveti rani sau taieturi in zona cu celulita nu aplicati produsul pentru a nu va irita.

Persoanele alergice la oricare ingredient al produsului trebuie sa evite folosirea produsului. Tineti crema departe de copii mici.

Cat costa si unde se gaseste ? O cutie de 250ml de Crema Anticelulitica are pretul de doar 19 lei si se poate cumpara online aici. 

Cine a cumparat deja astfel de remedii naturiste pentru eliminarea celulitei ?

Va place efectul cremei ?  Este folositoare ? Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog