Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabeste si arde grasimile cu Acai

Slabeste si arde grasimile cu Acai. Ce este Açai? Acai sunt niste fructe mici, de culoare mov care cresc doar in palmierii din padurea amazoniana.Pulpa fructelor este foarte bogata in antioxidanti care ajuta la inlocuirea toxinelor din corp cu vitamine si minerale importante .

Fructele de Açai contin :vitaminele B1, B2, B3, vitamina C, vitamina E, Omega 3, Omega 6 si Omega 9, fibre alimentare, calciu, potasiu, amino acizi si acizi grasi care sunt esentiali in cresterea tesutului muscular.
Acizii grasi Omega din capsulele Acai iti ajuta corpul sa arda grasimi eficient si ajuta circulatia sangelui pentru muschi, in timpul exercitiilor fizice.

Fructele de Açai au creat o adevarata isterie in randul americanilor dupa ce calitatile lor au fost des laudate in cunoscute show-uri TV precum “Oprah Winfrey Show” si “Rachael Ray Show” sau au aparut pe posturile NBC, ABC , CBS, etc.


Cate pastile contine o cutie de Acai? O cutie de Acai contine 120 de capsule. Se recomanda consumarea a 2 capsule pe zi.
Ce ingrediente contin pilulele Acai? Suplimentele Acai contin: Extract de Açaí, pulbere de orez, Dioxid de siliciu, Stearat de magneziu , Capsula vegetala.
Cat poti slabi cu fructele Acai? Poti slabi intre 7 si 10 kilograme.
Tara de Fabricatie a capsulelor Acai : Marea Britanie

Efectele Acai :
• Reducerea greutatii
• Reducerea inflamatiilor
• Prevenirea bolilor sistemului nervos
• Prevenirea arterosclerozei
• Previne retinopatia in cazul bolnavilor de diabet
• Imbunatateste vederea

Indicatii :
Se administreaza cate 1 capsula de 2 ori pe zi in timpul mesei.
Foarte important !Daca sunteti gravida sau alaptati va rugam sa consultati un medic inaintea folosirii acestui produs. NU lasati la indemana copiilor !
Pastrati produsul la loc uscat si rece !
Cat costa capsulele Acai? Pretul este de 119 ron pentru 2 luni. Unde pot comanda capsulele Acai? Il puteti comanda online pe site-ul http://www.acai-ro.eu/
sau pe site-ul http://www.acaiberry.ro Acai Berry Pro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog