Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta Montignac pentru femei -carte

Din 25 februarie  2010 in ultimul numar al Revistei Felicia a aparut o carte perfecta destinata femeilor care doresc sa urmeze o dieta, si anume dieta Montignac.Cartea “Dieta Montignac pentru femei”, un nou best-seller semnat de celebrul nutriţionist francez, Michel Montignac.

Cartea se adresează în exclusivitate femeilor, propunand o dieta Montignac personalizata in funcţte de istoricul organismului, de particularitatle psihologice si de obiectivele legate de pierderea în greutate si de mentinerea sanatatii, afirma Michel Montignac.


Adaptata perfect nevoilor nutritive ale organismului feminin la diferite varste, cartea este centrata pe acelaşi principiu fundamental care a transformat dieta Montignac într-unul dintre cele mai renumite si eficiente regimuri de slabit: kilogramele în plus apar din cauza unor alegeri alimentare gresite.

Regulile principale pe care trebuie sa le respectaţi dac va decideti sa urmati dieta Montignac sunt prezentate în prima secţiune a carţii. Fixati un obiectiv realist, refuzati porţiile drastice, pentru ca acestea sunt o sursa de frustrare, alungati orice factor perturbator de natura psihica, analizaţt-va constient şs metodic stilul alimentar si faceţi sport sunt cele 5 reguli de aur ale reusitei, considera Montignac.

A doua secţiune a cărţii este dedicată programelor specifice fiecărei perioade din viaţa unei femei, de la adolescenţă la vârsta a treia, deoarece nevoile nutritive ale organismului se schimbăă dramatic de la o etapăă la alta a vieţii.

Pe langa meniurile-tip recomandate pentru fiecare varsta, Montignac a inclus o serie de sfaturi şi propuneri pentru menţinerea sanatati şi a frumuseţii. In carte puteti afla astfel cum puteţi trata celulita, chiar daca urmati o cura de slabire, ce exerciţii fizice sunt recomandate pentru un tonus muscular bun sau cum puteţi evita apariţia unor boli. Din carte nu lipsesc reţelele inedite, adaptate fiecarei perioade din viata unei femei.

Pachetul revista + carte “Dieta Montignac pentru femei” este de 8,5 lei si se distribuie împreunacu ediţia din 25 februarie 2010 (numarul 186) a revistei Felicia.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog