Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Orange Imun -tratamentul pentru raceala, gripa, nas infundat si durere in gat

Te doare gatul ? Ai nasul infundat, simti ca ai racit si cauti o solutie pentru a te vindeca ?

Zilele trecute am avut sansa de a testa noile suplimente Orange Imun de la Btonic. Pentru ca deja am scris 2 recenzii (Golden Oils si Red Energy vezi articolele aici) despre alte 2 produse marca B!tonic, azi va vom scrie exact cum ne-am simtit dupa ce am incercat aceste capsule pentru intarirea sistemului imunitar.

Este vorba despre capsulele Orange Imun dezvoltate in Austria, fabricate in Germania de catre Btonic (B!tonic)

Toata lumea stie ca zilele astea a fost ger si frig afara. De multe ori degeaba te imbraci gros si ai grija sa nu racesti, vantul puternic si frigul uneori isi face simtita prezenta si organismul uman daca nu e pregatit pentru schimbarile bruste de temperatura poate raci, simti durere in gat (rosu in gat), nasul poate deveni infundat, etc.
Orange Imun Btonic- comanda de aici
Poza cu cutia produsului
Orange Imun Btonic- cumpara de aici

De ce recomandam capsulele Orange Imun ? In primul rand pentru ca sunt foarte eficiente.

 Eu personal am avut foarte mult probleme cu nasul infundat, sinusuri inflamate.

 Aceste pastile de la Bitonic Orange Imun am simtit ca isi fac efectul deja dupa primele zile de la folosire.

Durerea provocata de gatul inflamat si nas infundat a disparut ca prin minune.

Nu spun ca functioneaza pentru toata lumea, spun ca pentru mine a fost o solutie salvatoare pe care o cautam de multa vreme.

De aceea recomand cu mana pe inima produsul oricarei persoane care raceste frecvent si are sistemul respirator sensibil.

Acest produs este Fara gluten, Fara zahar, Fara lactoza, Fara gelatina.

Poza cu cutia produsului
Orange Imun Btonic- comanda de aici

Prospectul scrie ca Orange Imun este indicat pentru: prevenirea si tratarea racelii, in viroza, herpes, oboseala si lipsa de energie, refacerea florei intestinale, constipatie, diaree, adjuvant dupa antibiotice.

Produsul se poate folosi in sezonul rece al anului. Se poate folosi si de catre copii, diabetici, femei care alapteaza, persoane cu glicemie ridicata, alergii, intoleranta la gluten sau lactoza.

Ce ingrediente contine? In compozitia Orange Imun sunt urmatoarele: vitamina C din Acerola (lat. Malpighia Glabra), prebiotice din inulina, radacina de ghimbir (lat. Zingiber Officinale), picolinat de zinc.

Cum se utilizeaza? Cate se iau, cum se folosesc? Administrarea pastilelor Orange Imun e in felul urmator:

-la copii sa da in 1 capsula pe zi (7-14 ani), la cei care au peste 14 ani si la adulti se da intre 2-3 capsule pe zi cu cate un pahar mare de apa. In cazul mamelor in perioada de alaptare se vor da pana la 3 buc pe zi.

Au contraindicatii ? Da, femeile insarcinate il pot utiliza doar la recomandarea medicului.
Orange Imun Btonic- comanda de aici
Fotografie cu cutia produsului
Orange Imun Btonic- comanda de aici

Atentie! Aceste capsule au efect putin intepator -de la ghimbir si acerola*(nivel ridicat de vitamina C). In momentul inghitirii e foarte important sa beti multa apa dupa pentru ca puteti avea senzatia asemanatoare cu unei portii de mancare cu piper macinat. Dar efectul e garantat sa va vindece rapid de gripa si raceala.

Cat costa si unde se gaseste ? O cutie de Orange Imono cu 60 pastile are pretul de aproximativ 59 lei.

 Se vinde online direct pe site-ul producatorului.
E posibil sa fie si pe rafturile farmaciilor.

Atentie! In interiorul cutiei cu capsule exista un mic saculet care absoarbe umezeala (silica gel). NU se mananca acest produs, deci aveti grija sa tineti produsul departe de copii, pentru a-i feri de ingerarea involuntara.

 Ce parere aveti despre produsele Bitonic (B!tonic) , va ajuta ? Ati mai cumparat produse de la acest producator ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media facebook, google plus, twitter) asociate blogului.
(Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog