Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Corsete si colanti cu efect modelator si subtiere

Pentru ca acest blog incorporeaza articole despre sanatate, slabire si articole sportive, azi venim cu un articol nou.
Am gasit un site cu haine unde poti cumpara haine si articole sportive care contribuie la modelarea si subtierea corpului.


De exemplu noua ne plac acesti colanti de dama BellyControl- care au efect de modelare in zona abdomenului, feselor si de subtiere picioarelor. Colantul capri are talia inalta si poate contribui la netezirea celulitei.

Este confectionat dintr-un material confortabil care este imbogatit cu extracte din alge, care refac circulatia la nivelul pielii, vitamina E si ginko biloba.

Cumpara de aici Colanti Bellycontrol- modelare si subtiere
Colanti Bellycontrol-
modelare si subtiere
Practic ajuta la eliminarea celulitei si creaza un efect vizibil de subtiere in jurul taliei, coapselor si a burtii (efect de abdomen plat). Face parte din categoria pantalonilor scurti-trei sferturi. Ideal pentru antrenamente, plimbari in parc, mers cu bicicleta, etc

Ce pret are si de unde pot cumpara acest colant modelator? Pretul este in jur de 98 de lei. Se vinde online direct la acest magazin online. Se poate comanda in marimile S,M,L,XL


Un alt colant pt slabit care ne place, este colantul Push Up - are efect modelator si anticelulitic. Este un colant lung cu talie lata confortabila, care modeleaza aspectul abdomenului, ascunde colaceii.
Cumpara de aici colanti modelatori pt slabire cu efect PushUp
Colanti de slabire
cu efect PushUp

Are efect de Push-Up cu care confera un aspect ferm al posteriorului si reduce aparitia celulitei.

 Acest colant este creat dintr-o tesatura speciala ItoFinish Kelp care modeleaza aspectul soldurilor, feselor si picioarelor acestea parand mai subtiri.

Cat costa si de unde se poate achizitiona. Pretul colantului e in jur de 91 de lei. Se poate comanda online direct de la acest site. Se gaseste in marimile S, M, L, XL, XXL.


Am ales si 2 corsete care subtiaza talia, care se pot purta sub haine.
De exemplu corsetul modelator Spice - este recomandat in special pentru modelare in zona abdomenului.

Te scapa de colacei si burta. Corsetul spice este creat dintr-un material elastic, puternic, intarit in interior, dar care lasa pielea sa respire. Inlatura transpiratia si este usor de purtat.

Corsetul se recomanda doar persoanelor care rezista sa fie "incorsetate". Nu glumim, stim ca exista persoane care nu suporta sa fie legate, sa ii stranga ceva, deci corsetele modelatoare nu sunt pentru asemenea persoane.
Cumpara de aici un corset modelator pentru talie subtire
Corset modelator
talie subtire

Conform descrierii acest corset poate subtia talia si silueta, in jurul abdomenului si al soldurilor cu pana la 1 marime de haine.

 Se poate purta in fiecare zi, si e chiar ideal femeilor care vor sa slabeasca dupa sarcina. Cat costa si de unde se poate cumpara? Pretul este in jur de 164 lei si se poate cumpara de aici

Al doilea model  de corset modelator are aceleasi proprietati benefice, doar modelul si culorile corsetului difera. Costa tot 164 de lei si il puteti comanda direct de la acest link.

Cumpara de aici corsetul care te scapa de burta dupa nastere
Corset pentru
burta plata
Confera un aspect frumos, evidentiaza talia si reduce presiunea din zona lombara. Corsetul se inchide in fata prin trei agatatori. Partea superioara a corsetului este captusita cu banda elastica.

Purtarea corsetului poate avea efecte vizibile de slabire si eliminarea grasimii din jurul burtii, fiind ideal pentru mamicile care au nascut si vor sa revina la silueta ideala.

 Cine foloseste asemenea haine care modeleaza si ajuta la slabit ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog