Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Invata cum sa slabesti sanatos la emisiunea Tv Diferente si Esente

Incepand cu ziua de 9 iulie 2016 cei care vor sa afle cum sa slabeasca si sa urmeze un stil de viata sanatos au sansa de a se informa la emisiunea informativa la televizor. Este vorba de emisiunea "Diferente si Esente" care va fi difuzata de la ora 10.40 la Realitatea TV.


La emisiunea de sambata, vor fi sfaturi pentru cei care doresc sa ajunga la o silueta ideala, care sa slabeasca cu ajutorul unor retete traditionale romanesti din plante autohtone romanesti.

Vor fi invitati prof.univ. dr Pavel Chirila, medic primar, doctor in stiinte medicale, care are specializari in apifitoterapie, homeopatie si medicina interna si dr. Andreea Dragomirescu, medic specialist in homeopatie si apifitoterapie.
Cumpara de aici ceai pt slabit Ceai Siluetus
Ceai Siluetus

Intreaga emisiune referitoare la un stil de viata sanatos este sustinuta de catre Faunus Plant. Aceasta firma este renumita pentru produsele sale care vin in ajutorul celor care vor sa scape de kilgramele in plus.

Firma Faunus Plant este producatoare ceaiului pentru slabit Siluetus si tincturii cu acelasi nume. Sunt produse 100% naturale si la preturi accesibile.
De exemplu ceaiul de slabit Siluetus FaunusPlant costa in jur de 7 lei, si se poate cumpara de pe net direct de la acest magazin naturist.

Tinctura de slabit Siluetus are un pret de aprox 15 lei si se vinde online aici.
Aici pe blog am scris despre produsele naturiste ale acestei firme intr-un alt articol  unde gasiti detalii despre prospectul produselor, modul de utilizare si ingredientele din care sunt facute.

Emisiunea Diferente si Esente poate fi urmarita online pe site-ul lor oficial
www.diferentesiesente.ro
Cumpara de aici tinctura pt slabit Ceai Siluetus
Tinctura Siluetus

Cine  a vazut deja emisiunile de la Diferente si Esente RealitateaTV ? a Ati slabit cu produsele de la Faunus Plant ?   Pareri ? Impresii ? Informatiile scrise de ea sunt chiar atat de eficiente si bune ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog